1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Schimbare motorizare Skoda 2

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de eugen_b2008, 29 Ian 2019.

 1. eugen_b2008 1st Gear Member

  Înscris:
  29 Ian 2019
  Mesaje:
  2
  Salut,

  Am o Skoda Octavia 2 facelift cu motor 2.0 disel 140 CP si vreau sa stiu daca se poate schimba motorul disel cu unl pe benzina tot 2.0.
  Se potriveste cu caroseria si cutia de viteze sau trebuisc facute modificari?
   
 2. T. Carmen Skoda Expert

  Înscris:
  29 Apr 2012
  Mesaje:
  2.140
  Cu caroseria da, potriveste.
  Trebuie multe modificari. Cateva exemple: rezervorul cu pompa de transfer, tevile de plastic de la rezervor pana in compartimentul motor, evacuarea completa cu catalizator, toba finala, motorul cu toate accesoriile, cutia de viteze, posibil si planetarele sa nu potriveasca, instalatia electrica, ECU, posibil si clusterul, ECU imperecheat cu masina, RAR, etc. In opinia mea, nu merita.
  Repari motorul tau, sau achizitionezi altul sh cu acelasi cod motor.
   
 3. eugen_b2008 1st Gear Member

  Înscris:
  29 Ian 2019
  Mesaje:
  2
  Multumesc.
   

Distribuie pagina asta