1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Revizii

Discuție în 'Skoda Rapid' creată de Rapid2014, 16 Iul 2016.

Taguri:
 1. Little Big

  Little Big Moderator

  Înscris:
  10 Noi 2009
  Mesaje:
  1.576
  Locație:
  Bucharest
  Eu zic sa schimbi si pe cel de aer..Alb sigur nu mai este..
   
 2. Pintiliosul

  Pintiliosul Silver Member

  Înscris:
  30 Aug 2017
  Mesaje:
  480
  Locație:
  Maramures/Baia Mare
 3. Trasca Constantin Daniel 1st Gear Member

  Înscris:
  20 Ian 2018
  Mesaje:
  7
  Buna ziua. Imi puteti spune va rog ce se face la 90mii km la Skoda Rapid 1.2tsi an fabr 2013 cod motor CBZB.
  Mentionez ca pe la aprox 75mii km am schimbat toate filtrele(inclusiv cel de benzina) +uleiul(am trecut de pe Castrol pe Motul dedicat ptr VAG), curele si role intinzatoarea schimbate. Nu am verificat niciodata intinderea lanțului.
  Diferenta observata de mine intre uleiul Motul si Castrol Titanium FST3 este: cam 10-15grade temp uleiului mai mica cu ulei Motul la o viteza constanta(130km/h) pe A2.
  In privinta lantului nu am sesizat nimic, doar ca se intampla cateodata(la pornire) sa aud un cârâit ptr 2-3sec...
  Va multumesc anticipat.
   
 4. Dragoș Popescu 1st Gear Member

  Înscris:
  12 Mai 2019
  Mesaje:
  5
  Salutare! La achiziționarea auto vi s a dat ceva referitor la condițiile de garanție și la periodicitatea verificărilor / reviziilor? Eu nu am primit nimic. Mi s a spus doar că, cartea service e doar electronic la service și îmi indica bordul verificările.
   
 5. Trasca Constantin Daniel 1st Gear Member

  Înscris:
  20 Ian 2018
  Mesaje:
  7
  Planul de service mentionat de ei e QI6(variabil/flexibil). Primul schimb de ulei a fost facut la 30000km/2ani...unde mi-au resetat computerul de bord ca sa-mi arate ulterior ca tre sa fac schimbul de filtre si ulei la 15000km.
  In privinta "cârâitului" lanțului mecanicul meu mi-a zis sa-mi fac griji atunci cand acest "cârâit" nu se mai oprește. Am un mecanic foarte bun care are programul AUTODATA actualizat și in funcție de acel program imi fac reviziile.
  Acum schimb toba finală-masina face 6ani in sept si are cam 91mii km... Culmea este ca nu exista tobă aftermarket, doar originala! Si costa de la 830lei in sus... In functie de magazinul de piese auto

  Nu mi-au dat nimic! Si nu stiu vreo reprezentanta in tara asta care sa dea asa ceva! Interesul lor este sa consumăm! Ei spuneau ca la 60mii sa schimb bujiile,curelele si rolele intinzatoare... Ete ca nu m-am luat dupa ei... Am facut la 75mii km schimb de filtre(aer,ulei, polen, benzina) schimb ulei de pe Castrol pe Motul full sintetic, placute de frana(mai mergeau vreo 5-10mii), curelele si rolele întinzătoare- pret total piese originale OEM/VAG aprox 2500lei la aceasta revizie de 75000km. Toba finala o schimb ptr ca a ruginit.
   
  Ultima editare de un moderator: 17 Iul 2019 la 09:15

Distribuie pagina asta