1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Probleme pornire.

Discuție în 'Skoda Superb' creată de versus, 20 Ian 2011.

 1. miclaus florin Junior Member

  Înscris:
  25 Noi 2017
  Mesaje:
  0
  Detin o Skoda Suberp an 2010,motor 2.0,170cp.La pornire si uneori cand e la liber masina trepideaza cateva sec.Care ar putea fi problema?
   
 2. Claudiu Boncea 1st Gear Member

  Înscris:
  11 Dec 2016
  Mesaje:
  3
  Salut, nu stiu exact daca am deschis topic corect scuze pentru asta! problema mea este in felul urmator, am o Skoda Superb motor de 1.8 TSI 160 cp, de curant dimineata cand pornesc masina si motorul este rece, sa va spun ce se intampla! SENZORUL N75 cel responsabil cu clapetele de admisie dupa ce pornesc motorul dupa 3 - 4 secunde inchide clapetele de la admisie brusc si le deschide, in momentul acela imi moare motorul! Motorul porneste bine turatile sunt cele normale ca. 1200 turatii de ce imi inchide senzorul clapetele? am impresia ca verifica ceva sau primeste un impuls fals? am schimbat senzorul n75 92 EUR pe original am schimbat senzorul de pe admisie cel care masoara aerul in admisie 42 EUR pe original, am schimbat senzorul de apa 32 euro pe Original, nu mai stiu ce sa ii fac problema sunt sigur ca este acolo cand inchide clapetele scurt dar nu mai stiu ce sa schimb nu am nici o idee... daca ma poate ajuta cineva :D pe tester nu primeste nici o erroare....
   

Distribuie pagina asta