1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Probleme la ansamblu -rampa-pompa motorina-

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de CosminAlexandru, 10 Ian 2019.

 1. CosminAlexandru 1st Gear Member

  Înscris:
  10 Ian 2019
  Mesaje:
  1
  Ziua buna, am o problema cam de 1 an și nu mai știu încotro s-o apuc, am dat de tot felul de “binevoitori” care “m-au ajutat” in schimbul unor sume prea mari de bani și problema persista. In primul rând îmi cer scuze dacă este deja deschis un post despre așa ceva, am căutat și nu am găsit, rog adminii sa mute postul unde cred ei de cuvinta. Bun, problema este in felul următor, mașina (Skoda Octavia break, 2012 (Facelift), 1.6 TDi) are ceva probleme undeva in zona rampa-pompa motorina. Ca simptome, după 6-7km parcurși, apare un martor pe bord cu semnul unui arc și dacă accelerez, moare motorul. Am schimbat pompa de motorina (la îndemnul unui mecanic, care a și găsit pompa la dezmembrări) simptomele persistând. Alt mecanic mi-a zis ca este rampa, dar ca știe el sigur ca este regulatorul de presiune din capătul rampei și ca n-are rost sa iau o rampa întreaga, sa cumpăr doar regulatorul. Degeaba, 1300 RON pe un regulator nou de la Skoda (aftermarket nu exista) și problema este aceeași, dacă va mai zic ca mi-a luat și bani pentru reparație ma credeți prost, asta am crezut și eu despre mine după încă 7km când s-a întâmplat iar, aceeași problema. Inteleg ca intr-un fel presiunea din rampa scade după un anumit kilometraj, dacă astept aprox. o ora, cumva își revine, pornește și o ia de la capăt după alți 6-7km sau când apăs accelerația mai tare.
  Acum sper ca printre voi am mai multe șanse sa dau de cineva care știe cu ce se mănâncă skodele astea și ma poate ajuta, contra cost evident. Mulțumesc!
  Cosmin 0760. 111. 112
   

Distribuie pagina asta