1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

probleme geamuri electrice

Discuție în 'Skoda Fabia II' creată de Uruc, 8 Dec 2018.

 1. Uruc 1st Gear Member

  Înscris:
  8 Dec 2018
  Mesaje:
  1
  Servus, sunt nou pe acest site si am si eu o mica problema cine ma poate ajuta sau cine a intalnit problema! Am pornit masina azi dimineata... totul ok ... mentionez ca seara am parcat mașina cu oglinda stânga lăsată în jos ... am reglat oglinda din buton am plecat la drum... Pe drum am aprins o țigară și dau sa deschid geamul ... Nu mergea ... nici stânga nici dreapta... dau sa reglez oglinzile nu mergeau ... am oprit în primul peco.. toate sigurantele ok ... Ce poate sa fie ? Masina este o skoda fabia combi motor de 1.4 benzina am dat fata de usa jos ... firele ca noi ... am dat burduful de la uși jos toate mufele băgate ok ! ... am dezinfectat placa de la butoanele de jos sus de la geamuri ... Ce poate sa aibe ?
   
 2. Laur ploiesti 1st Gear Member

  Înscris:
  13 Apr 2019
  Mesaje:
  1
  Nu ti-a zis nimeninnimic? Si eu am.aceeasi problema. Tu cum ai rezolvat?
   
 3. bogdan valentin 1st Gear Member

  Înscris:
  11 Apr 2019
  Mesaje:
  1
  incearca un tester calculatorul de comfort poate face lucrurile astea
   

Distribuie pagina asta