1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Probleme geam dupa ce am schimbat macaraua

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de nicuchima, 17 Ian 2019.

 1. nicuchima 1st Gear Member

  Înscris:
  17 Ian 2019
  Mesaje:
  9
  Salut, detin o skoda octavia 2 1.6 mpi si in urma cu putin timp am coborat geamul stanga fata fara a-mi da seama ca e inghetat si am rupt macaraua, am schimbat macaraua cu una noua aftermarket si acum geamul coboara normal dar cand apas pe buton sa il ridic geamul coboara pana aproape jos in loc sa se ridice, a mai intampinat cineva o asa problema? Mentionez ca innainte de schimbarea macaralei nu avea nici o problema.

  Mai jos va voi lasa un link sa vedeti cum faceca am filmat si am pus pe youtube ca sa puteti vedea. Multumesc!

   
 2. Universalis

  Universalis 5th Gear Member

  Înscris:
  21 Oct 2016
  Mesaje:
  140
  Salut, vezi ca daca geamul intampina rezistenta la inchidere, isi schimba directia, deci coboara; asta e o masura de siguranta pentru ca a fost un caz cu un copil prins de geam. Trebuie sa desfaci din nou portiera si sa vezi daca mecanismul macaralei merge cum trebuie si daca geamul culiseaza liber, fara sa fie franat de garnituri.
   
 3. nicuchima 1st Gear Member

  Înscris:
  17 Ian 2019
  Mesaje:
  9
  Multumesc, maine voi da iar fata usii si prin acele 2 gauri o sa slabesc geamul si sa il fixez iar macaraua nu e ca cea originala geamul nu se mai prinde in plasticele care intrau in gaurile din geam la aceasta macara geamul se prinde intre 2 clame care se strang prin surub.
   
 4. Universalis

  Universalis 5th Gear Member

  Înscris:
  21 Oct 2016
  Mesaje:
  140
  Am inteles, am schimbat si eu macaraua fata dreapta la mine dar am luat originala. Am Octavia 1. Succes.
   

Distribuie pagina asta