1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Probleme EGR

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de cristeamandrei, 11 Dec 2009.

Taguri:
 1. JohnnyBravo 1st Gear Member

  Înscris:
  26 Ian 2018
  Mesaje:
  5
  deocamdata nimic, vineri se face saptamana, pe weekend am planficati cca 400km in exterior si o s-o calc...vedem dupa
  merci de raspuns
   
 2. JohnnyBravo 1st Gear Member

  Înscris:
  26 Ian 2018
  Mesaje:
  5
  bun, deci am cca 500km facuti deja, nu mi s-a mai aprins martorul de motor. I-am mai povestit intamplarea unei persoane, mi-a zis ca a avut probleme similare dar doar cu martorul de bujii aprins si cu masina cu performanta redusa. Aparent ar fi vorba de combustibilul folosit. Si eu si acea persoana foloseam doar OMV. Ma gandesc ca avand mai putin de 10l in rezervor, cu masina stata o luna pe tusa si la cuptoare la revopsire, sa se fi intamplat ceva cu EGR-ul meu. Eu am facut plinul cu MAXX Motion, inainte avusesem din cea normala, poate asta a influentat pozitiv remedierea problemei.
  Inca nu am apucat sa fac un drum lung si sa o calc...am 500km facuti in oras.
   
 3. Hristea Alexandru 1st Gear Member

  Înscris:
  28 Feb 2018
  Mesaje:
  1
  Buna ziua,

  Saptamana trecuta mi s-a aprins in bord martorul spirala intermitent si am simtit cum a scazut considerabil puterea motorului. Am fost astazi la un service pentru a efectua o diagnoza electrica, iar eroarea aparuta este urmatoarea: P040700: Exhaust recirc. position sensor signal too low. Cei de acolo mi-au spus ca trebuie inlocuit EGR-ul, insa as dori sa aflu mai multe pareri inainte de a face acest lucru, fiind o procedura cam scumpa (aprox. 2000 ron).
  Autoturism Skoda Octavia 2 facelift, 1.6 tdi, 105 cp, 2012.
  Astept pareri. Va multumesc anticipat!
   
 4. T. Carmen Skoda Expert

  Înscris:
  29 Apr 2012
  Mesaje:
  2.016

Distribuie pagina asta