1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Probleme dupa curățarea clapetei de accelerație.

Discuție în 'Skoda Fabia' creată de Nicub, 11 Noi 2018.

 1. Nicub 1st Gear Member

  Înscris:
  31 Mai 2018
  Mesaje:
  2
  Buna ziua la toti. Sunt nou pe forum si am si eu nevoie de un sfat de la voi (multumesc). Am o skoda fabia an 2001 motor 1.4 16v si am curățat clapeta de accelerație și EGR , Am montat totul la loc Dar... nu mai merge la fel . Sa aprins in bord EPC si check enigme se turează singura iar cand pun si mufa de la EGR nu se mai accelerează. Mentionez ca inca nu am facut un test cu vag-ul. Voi ce credeti...? Trebuie sa fac o readaptare... Multumesc anticipat.
   
 2. ugabrielu 3rd Gear Member

  Înscris:
  2 Apr 2017
  Mesaje:
  73
  Daca ai miscat clapeta din pozitie trebuie sa faci adaptare, trebuia sa cureti pe langa ea cu spray fara sa o misti. Cat despre EGR nu stiu, cred ca nici el nu trebuia miscat din pozitie.
  Adaptare.
   
 3. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.734
  Locație:
  Brasov
  Trebuie adaptare , insa este important sa nu fi ajuns benzina (sau cu ce ai curatat tu ) in partea electrica care citeste pozitia clapetei ( cum te uiti la corpul clapetei in dreapta , partea care are un capac de plastic negru ). De obicei , la simpla curatare , chiar daca necesita adaptare , nu se aprind martori in bord .
   
 4. Nicub 1st Gear Member

  Înscris:
  31 Mai 2018
  Mesaje:
  2
  Va multumesc.. o sa merg azi la un test cu vag-ul si o sa vad ce gasesc. O sa revin u răspuns.
   

Distribuie pagina asta