1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Probleme cutie DSG 6/7

Discuție în 'Service' creată de denisa, 11 Dec 2013.

 1. Sergiu Mecanic 1st Gear Member

  Înscris:
  24 Dec 2017
  Mesaje:
  13
  eu zic sa incerci si cu un schimb de ulei cu ulei si filtre originale si facut de un meserias sau chiar reprezentanta daca te tine buzunaru vei benificia de o garantie .....uleiul poate sa fie vechi si sa nu faca destula presiune la ambreaj (convertizor se numeste la hidramate ) si sa plece in suturi cand o calci se manifesta mai mult la cald deorece uleiul se subtiaza si nu genereaza destula presiune daca nu se rezolva dute totusi la cineva care se ocupa doar de hidramate poate sa fie o supapa din cutie sau chiar si o simpla mufa care nu face contact sau un furtunas de vacuma sau chiar convertizorul in sine nu lasa sa iti praseasca toti in cutie ca vei iesi mai scump
   
 2. Pintiliosul

  Pintiliosul Bronze Member

  Înscris:
  30 Aug 2017
  Mesaje:
  244
  Locație:
  Maramures/Baia Mare
  Sergiu Mecanic
  DSG7 puse la motoarele de 1,6 sunt fara ulei! Ambreiajul este USCAT la ele. Au ulei doar la robotica (mechatronic) si in diferential.

  DSG7.JPG
   
 3. Sergiu Mecanic 1st Gear Member

  Înscris:
  24 Dec 2017
  Mesaje:
  13
  da....ai dreptate le incurcasem ...oricum daca rezolvi scrie si aici sa mai invatam
   
 4. daniel.aiordachioae Junior Member

  Înscris:
  20 Mar 2018
  Mesaje:
  0
  Buna am o nedumerire stand pe loc,punând pe D(drive) se aude o trepidație in cutie,auzind lovitura trepidatia am pus-o pe N(neutru) atuncia sau auzit 3 trepidații.
  Precizez că mașina o folosesc zi de zi la munca orash+autostradă,vitezele nu s-ar din 1-3 sau 3-5 etc... Ce ar trebui sa fac mașina are 345.000 de km
   

Distribuie pagina asta