1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Probleme ambreiaj

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de brigada, 29 Apr 2009.

 1. Dan Burghelea 1st Gear Member

  Înscris:
  2 Apr 2018
  Mesaje:
  2
  Salut! Nu a vrut sa porneasca, se aude zgomot ca si cum invarte motorul, pe bord apare simbolul "cheia" de service si scrie CLUTCH (ambreiaj). E O2 din 2010, 1.6 TDI. Multumesc anticipat pentru orice sfat.
   
 2. Lucian Bogdan 1st Gear Member

  Înscris:
  21 Mai 2018
  Mesaje:
  3
  Salut,

  Uneori, cand lucrez mai mult cu ambreiajul (parcare) cursa pedalei ramane la jumatate, bag liciorul sub si o imping putin sa revina la pozitia initiala.

  Mentionez ca vitezele se schimba normal, ambreiajul nu patineaza.

  Masina este O2 FL 2009 BMM.

  Multumesc.
   
 3. Dan Burghelea 1st Gear Member

  Înscris:
  2 Apr 2018
  Mesaje:
  2
  Multumesc, Lucian Bogdan, se pare ca este ok ambreiajul. Bateria a cedat. Nu stiu de ce imi arata pe bord CLUTCH....
   
 4. sebastian091 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Iul 2018
  Mesaje:
  1
  Buna seara.detin o octavia 2 fl din 2012 si de cateva zile cand apas ambreajul se aude u suierat, se aude si cand schimb vitezele si cand e pe liber si apas.ce credeti ca ar fi problema?.m
   
 5. fuyyu 1st Gear Member

  Înscris:
  12 Iul 2018
  Mesaje:
  2
  Va salut ! tin sa precizez ca detin o o2 facelift 2011 si ori sunt eu paranoic ori chiar e ambreiajul pe duca dar pedala e foarte tare , am citit pe mai multe forumuri mai multe chestii unde se spunea ca daca e tare si prinde de sus e gata , dar pedala prinde de la jumate cum e normal doar ca e foarte tare tare , nu patineaza nu intra greu in viteze decat daca am de condus in aglomeratie fac sala la piciorul stang ! orice pareri sunt de apreciat va multumesc !
   

Distribuie pagina asta