1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Problema roată fata dreapta

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de Motocus, 12 Mai 2019.

 1. Motocus 1st Gear Member

  Înscris:
  12 Mai 2019
  Mesaje:
  3
  Salut, am o skoda octiva din 2006 motor 1.9, 105 cp. Am o probleme pe roata din dreapta fata. Când dau în spate si pun frana indiferent ca e un treapta sau pe liber se aude un zgomot ca și cum as da cu ciucanul într. Un fier. Și și mai ciudat când o spăl mai ales roată aceea nu mai face asa M am dus la mecanic am schimbat rulmentul cu tot butucul și tot degeaba. Mi a verificat discurile, plăcuțele și au spus ca sunt în regula. Și acum de 2 zile se aude ca și cum ar fii un fier pe disc. Frână am, niciun martor aprins. Ce sa fie!
   
 2. T. Carmen Skoda Expert

  Înscris:
  29 Apr 2012
  Mesaje:
  2.140
  Verificati protectia stropire disc frana.
   
 3. Motocus 1st Gear Member

  Înscris:
  12 Mai 2019
  Mesaje:
  3
  Am înțeles.
   

Distribuie pagina asta