1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Problema LED-uri DRL far Octavia 2015

Discuție în 'Skoda Octavia III' creată de Radu-M, 5 Dec 2018.

Taguri:
 1. Radu-M 1st Gear Member

  Înscris:
  5 Dec 2018
  Mesaje:
  2
  Salut colegi,
  am o problema la luminile de pozitie LED de la unul dintre faruri la o Octavia RS din 2015. Lumina nu mai este la intensitate optima, parca s-ar fi ars led-ul. Cei de la Service Skoda Compexit din Cluj mi-au spus insa ca nu este o problema electrica (adica nici de cabluri, mufe, calculator sau led-uri in sine) ci de una mecanica si anume ceva oglinda de direcionare a fascicului sa fie sarita de pe pozitie. Din pacate imi spun ca singura reparatie ce o pot oferi ei este sa schimb farul cu totul, ceea ce mi se pare o nesimtire si o nebunie. Adica faptul ca s-a trecut la tehnologie led, pentru durata mare de viata si consumul redus, este usor anulata de o proiectare gresita sau de un produs finit de slaba calitate.
  Nu stiti o solutie mai rationala?
  Toate cele bune,
  Radu.
   

  Fișiere atașate:

 2. cristynik 1st Gear Member

  Înscris:
  10 Mai 2018
  Mesaje:
  3
  Salutari! Cum ai rezolvat problema?
   
 3. Radu-M 1st Gear Member

  Înscris:
  5 Dec 2018
  Mesaje:
  2
  Salut. Am vandut masina :)

  Acu serios, nu am gasit nicio rezolvare. De schimbat farul doar pentru atata lucru nu o fac. Merg cu farurile pornite :)
   

Distribuie pagina asta