1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Problema filtru de particule

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de crystyce, 14 Apr 2012.

 1. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.760
  Locație:
  Brasov
  Bre , hai sa lamurim omul. Un filtru de particule tine cam 200.000 km. Din explicatiile voastre reiese ca-i pe viata ..ca tine mai mult decat masina . Nu-i adevarat , un filtru de particule , are o durata de viata , care poate fi mai mica sau mai mare , dar nu prea am auzit sa depaseasca cu mult 200.000 km , in conditiile in care masina a fost folosita corespunzator . Turatul sau neturatul nu repara filtrul de particule. In perioada proiectata de functionare , poate fi purjat ...cand se ard sitele , devine o bucata de fier . Nu mai cumparati masini cu 200.000 km ( sau peste ) si sa sperati ca , prin minune , filtrul de particule va mai tine inca pe atat. Nu se strica ca-i prost sau ca zic eu , se strica ca deja este o performanta ca o piesa atat de solicitata a tinut 200.000 km .
   
 2. Pintiliosul

  Pintiliosul Silver Member

  Înscris:
  30 Aug 2017
  Mesaje:
  496
  Locație:
  Maramures/Baia Mare
  Mihai Poti
  Daca ai 0,2l./h. este exceptional. Motorul tau chiar functioneaza impecabil. Mai ales ca inca nu ajunsese in temperatura (acul la jumate). Cunosc pe cineva care dupa ce a pus 4 injectoare noi noute avea doar 0,3l./h.
  Foloseste-o sanatos si fara evenimente!
   

Distribuie pagina asta