1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Presiune scazuta turbo Fabia 1.4 tdi

Discuție în 'Skoda Fabia' creată de reddog11, 28 Noi 2018.

 1. reddog11 1st Gear Member

  Înscris:
  24 Feb 2018
  Mesaje:
  1
  Buna , ieri am constatat ca masina , o Skoda Fabia 1.4 tdi greenline are probleme in sensul ca nu are putere , merge ca innecata, nu se accelereaza .
  Azi de dimineata am fost la mecanic cu ea si mi-a spus ca pe tester ii apare presiune scazuta la turbo si ca de moment mai pot merge asa cu ea daca nu imi face probleme . Mentionez ca azi de dimineata , in drum spre mecanic, masina a mers perfect . Ar putea fi vreun furtun spart ? Cum as putea verifica sa nu ma lase pana ajung la mecanic ca am programare doar saptamana viitoare . Multumesc anticipat .
  Cu stima , Alin .
   

Distribuie pagina asta