1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Pompa servofrana Skoda Octavia 2

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de catax4u, 5 Feb 2019.

 1. catax4u 2nd Gear Member

  Înscris:
  28 Ian 2017
  Mesaje:
  33
  Va salut. Azi am schimbat servofrana, tulumba aceea de sub volan. Acum, nu ma pricep eu prea bine, dar, cum e normal sa se comporte frana imediat dupa pornirea motorului, la relanti? Eu, cand am fost la service sa i-au masina, dupa ce am pornit motorul, fara sa misc roata am apasat frana si a fost putin mai tare si se aude ca un fasait, ca si cum s-ar face presiune de aer dar fara sa se piarda pe undeva ca la servofrana veche. In mers e bine. Cand pierdea presiunea de la pompa de vacuum inainte se mai tura si motorul si chiar azi am sters eroarea cu VCDS:
  001287 - Turaţia de ralanti mai mare de ceea aşteptată
  P0507 - 000 - - intermitent
   
 2. al bundy

  al bundy Platinum Member

  Înscris:
  28 Aug 2010
  Mesaje:
  1.179
  Locație:
  Bucuresti
  benzinar ?
   
 3. catax4u 2nd Gear Member

  Înscris:
  28 Ian 2017
  Mesaje:
  33
 4. al bundy

  al bundy Platinum Member

  Înscris:
  28 Aug 2010
  Mesaje:
  1.179
  Locație:
  Bucuresti
  Posibil membrana sparta.
   
 5. catax4u 2nd Gear Member

  Înscris:
  28 Ian 2017
  Mesaje:
  33
  Oricum am inlocuit-o. Inainte era frana tare si de cate ori se apasa pedala de frana se auzea un pasait, ca si cum se pierdea aer. Probabil ca membrana din ea s-a fisurat sau s-a spart.
   

Distribuie pagina asta