1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Pareri pret Skoda Fabia

Discuție în 'Skoda Fabia' creată de Urse Andrei, 25 Iun 2019.

Taguri:
 1. Urse Andrei 1st Gear Member

  Înscris:
  25 Iun 2019
  Mesaje:
  1
  Salut,

  Vroiam sa cer un sfat in privinta pretului cu care ar trebui sa vand o Skoda Fabia deoarece nu gasesc suficient de multe la vanzare in Ro cu specificatii asemenatoare sa-mi fac o idee. Masina este cumparata in Noiembrie 2017 de noua, are 12500 km, motor 1.0 mpi 75cp, echiparea Smart si o vand cu cauciucuri de iarna Continental.
  Nu a avut nici un accident si acum 2 luni i-am facut revizia.
  Am dat pe ea 9300 prin rabla + 500 euro tichet cumparat rabla + aprox 350 euro cauciucurile ar veni cam 10.150 si ma gandeam sa cer 8200 dar m-as multumi si cu 8000.
  Sunt curios pentru ca cel putin pe mobile.de vad preturi ceva mai mari si am estimat-o online si cam la 8000 de euro era minimul, ceea ce ma surpinde, pentru ca ma asteptam devalorizarea sa fie mai mare.

  Multumesc anticipat pentru raspunsuri,

  Andrei
   
 2. Little Big

  Little Big Moderator

  Înscris:
  10 Noi 2009
  Mesaje:
  1.722
  Locație:
  Bucharest
  Daca iei 7000 pe ea esti mare..
   

Distribuie pagina asta