1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Octavia 2 FL vRS vs A3 S-line Quattro

Discuție în 'Skoda vs Alte marci' creată de AndreyPH, 31 Aug 2018.

 1. AndreyPH

  AndreyPH 1st Gear Member

  Înscris:
  1 Iun 2018
  Mesaje:
  2
  Domnilor, ma vad in situatia unui versus intre o Octavie 2, 2012 vRS tdi si un A3 S-line interior exterior, Quattro, 170cp.
  Ca fost posesor de A3 8P, masina pe care o regret enorm, mai ales dupa esecul total cu o Octavie 1.6tdi CAYC, sufletul imi spune sa ma re-intorc la Audi, mai ales la Quattro.
  Cu toate astea, ceva imi nutreste si cand ma uit la Octavia vRS, e mai mare, putin spatiu in plus nu strica niciodata ... bineinteles, nu se compara calitatea interioarelor la masini, dar puterea este aceeasi. la design nu pot sa ma decid care e mai ok ... oricum, pasionat de tuning motor si exterior, Skoda este mai pretabila pentru tuning estetic cel putin, la motor sunt asemenatoare si nu caut putere peste 250cp, frane mai mari si suspensie.

  Stiu ca sunt la voi in "casa" si normal poate sa recomandati Skoda, dar ... chiar nu stiu ce sa fac. Pls help! :D

  Poze pentru atentie! :D

  58d567fe0216f_A3-8PA-Sportback-Sideskirts-S3-Look-2-.JPG
  Audi_A3_Sportback_Ambition_S_line_advanced_2.0_TDI_quattro_Ibisweiß_Heck.JPG
  o2f-mrc3.jpg
   

Distribuie pagina asta