1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Nu pot regla temperatura.

Discuție în 'Skoda Rapid' creată de Alex Contra, 5 Feb 2019.

 1. Alex Contra 1st Gear Member

  Înscris:
  12 Mai 2014
  Mesaje:
  7
  De cateva zile am dar de o problema la 1.2TSI 2014

  Dupa ce se incalzeste masina, (la ce temperatura era seta in prealabil climatronicul) , nu o mai pot regla. Indiferent la ce temperatura il pun, e ignorat cu desavarsire. Daca opresc si repornesc motorul, se regleaza temperatura, dar daca o variez iar ... degeaba.

  Sigurante sunt ok

  Are cineva vreo idee ce ar putea fi ?.
   
 2. redsquare

  redsquare Gold Member

  Înscris:
  28 Ian 2015
  Mesaje:
  500
  Locație:
  Resita
  Nu inteleg foarte bine ce vrei sa spui dar e foarte simpla treaba.
  Climatronicul aduce temperatura din interiorul masinii la valoarea pe care o ai setata.
  Nu mai trebuie sa faci nici un reglaj.
  Setezi climatronicul pe AUTO, cu o valaore a temperaturii, de exemplu 23 grade. De aici incolo nu mai ai ce reglaje sa faci, toata responsabilitatea e a climatronicului. El urca si coboara turatia ventilatorului in functie de cat de repede ajunge temperatura interioara la valoarea setata.
   
 3. Alex Contra 1st Gear Member

  Înscris:
  12 Mai 2014
  Mesaje:
  7
  Il am setat pe auto. Eu ma refeream sa schimb valoare temperaturii.

  Sa zicem ca la prima pornire il am la 26 grade si ca se incalzeste pana acolo. Daca mut temperatura pe 18 sau chiar LOW, tot ce se intampla este sa creasca turatia ventilatorului, dar temperatura aerului suflat nu se schimba cand ar trebui sa se raceasca.
  Daca opresc motorul si il pornesc iar, temperatura aerului suflat se regleaza. Daca dupa asta vreau sa setez iar temperatura pe alta valoare, se va comporta ca inainte, va sufla doar aer rece.
   
 4. redsquare

  redsquare Gold Member

  Înscris:
  28 Ian 2015
  Mesaje:
  500
  Locație:
  Resita
  Pai e normal sa functioneze asa.
  Daca temperatura din interiorul masinii este sub valoarea pe care o setezi tu (in cazul tau 18 grade sau LOW) el tot aer cald iti va baga pana duce temperatura la valoarea setata. Tie aer rece la aerisitoare iti va baga cand in masina ai temperatura mai mare decat e setata pe ecranul climatronicului.
   
 5. Alex Contra 1st Gear Member

  Înscris:
  12 Mai 2014
  Mesaje:
  7
  Hmm, nu chiar. Cred ca explic foarte prost.

  Sa zicem altfel. Auto , 24C , ventilatorul sta la 4 liniute. Dau pe 18C, ventilatorul urca la maxim, aerul suflat e fierbinte. Repornesc masina, aerul devine mai rece.
   
 6. grig_sorin 6th Gear Member

  Înscris:
  30 Oct 2014
  Mesaje:
  166
  La audi a6 am avut o problema asemanatoare. Acolo a fost vorba de un clapet care ramanea blocat. Clapet care regla amestec temp rece si cald.
   

Distribuie pagina asta