1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Motorul scoate un sunet ciudat.

Discuție în 'Skoda Fabia' creată de ekoly, 11 Sep 2017.

 1. ekoly

  ekoly Bronze Member

  Înscris:
  27 Sep 2013
  Mesaje:
  229
  Salutare!
  Chiar nu stiu cum as descrie sunetul motorului. Are momente destul de lungi cand trece de la sunetul normal la un sunet ca un fornait, ca si cum ar fi un motor pe motorina. Motorul nu trepideaza cand se aude fornaitul. apare si dispare aleatoriu. Daca in timp ce fornaie ciupesc un pic acceleratia, dispare, merge putin normal, apoi reapare, iar dispare si tot asa. Tind sa cred ca mai mult functioneaza cu zgomotul ala decat normal.

  Azi am fost la mecanic si in prima faza a reglat culbutorii si tot la fel face. A zis ca la masina mea e o combinatie intre tacheti hidraulici si culbutori mecanic. Momentan nu s-a apucat de ea, dar banuieste ca tachetii hidraulici de jos, de la baza tijelor, nu se mai incarca bine, adica se incarca, se descarca de ulei si scapa presiune.

  Cum orice parere e binevenita, astept si sugestiile voastre.
   
 2. ekoly

  ekoly Bronze Member

  Înscris:
  27 Sep 2013
  Mesaje:
  229
  Am rezolvat.
   
 3. micutzu666

  micutzu666 MODERATOR

  Înscris:
  10 Noi 2009
  Mesaje:
  1.100
  Locație:
  Bucharest
  Reusesti sa ne spui si noua cum s.a rezolvat?
   

Distribuie pagina asta