1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Motor distrus 1.2 Htp BME Fabia

Discuție în 'Skoda Fabia' creată de Andrei Gabriel, 22 Iun 2018.

 1. Andrei Gabriel 2nd Gear Member

  Înscris:
  22 Ian 2016
  Mesaje:
  33
  Buna ziua. Alaltaieri s a aprins becul de ulei intermitent din senin, am oprit instant motorul. L am lasat putin, aâ verificat uleiul, era in regula. Apoi am pornit motorul, s a aprins si martorul de baterie. Am oprit motorul, am verificat iar uleiul, in regula. Si ultima data l am pornit iar, a mers vreo 20 de secunde in gol, moment in care am observat cureaua de accesorii blocata complet si incepuse sa sara de pe intinzator. Bun, motorul s a oprit singur dupa 20 de secunde impreuna cu zgomotul ce l avea. Am schimbat fulia de la vibrochen deoarece era desprinsa pur si simplu.. Dar nu e de la ea, am dat la automat si nu mai vrea sa invarta. Intrebarea mea stricta, se merită să repar acest motor, sau sa ma incumet la un motor din dezmembrari? Care sunt dezavantajele reparatiei strict la acest motor? Multumesc!
   
 2. T. Carmen Skoda Expert

  Înscris:
  29 Apr 2012
  Mesaje:
  2.063
  Mai jos de chiulasa motorul 1.2 htp nu se poate repara.
  Va bate.
  Achizitioneaza un motor sh.
   
 3. Andrei Gabriel 2nd Gear Member

  Înscris:
  22 Ian 2016
  Mesaje:
  33
  Multumesc de raspuns. Care sunt piesele ce se regasesc mai jos de chiuloasa ca sa fiu documentat?
   
 4. T. Carmen Skoda Expert

  Înscris:
  29 Apr 2012
  Mesaje:
  2.063
 5. Andrei Gabriel 2nd Gear Member

  Înscris:
  22 Ian 2016
  Mesaje:
  33
  Salut. Care e faza cu EGR la motorizarile fabiei de 1.2 BME... unele au EGR altele nu au? Vreau sa cumpar un motor, al meu are EGR si cel pt care am primit oferta, nu are....
   
 6. T. Carmen Skoda Expert

  Înscris:
  29 Apr 2012
  Mesaje:
  2.063
  Pana in anul 2005 fara EGR.
   
 7. Andrei Gabriel 2nd Gear Member

  Înscris:
  22 Ian 2016
  Mesaje:
  33
  Buna ziua. Pot sa montez pe fabia motor cu codul AZQ in loc de cod motor BME? Care sunt diferentele tinand cont ca ambele au 47 kw, 64 cp, si la ce sa ma astept. Multumesc!
   

Distribuie pagina asta