1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Martori aprinsi in bord OCTAVIA2

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de abogdan1978, 27 Feb 2008.

Taguri:
 1. Toma Georgian 1st Gear Member

  Înscris:
  31 Mar 2019
  Mesaje:
  1
  Buna seara. M-am alaturat recent forumului Skoda. Recent mi-am cumparat o Skoda octavia vrs benzina 2.0 si nu am reusit momentan sa fac revizie sau alte investitii. Problema este ca s-a aprins martorul de ulei pe rosu si majoritatea celor pe care i-am intrebat mi-au spus ca trebuie sa schimb pompa de ulei. Aveti alte pareri? Poate sa fie doar axul de la pompa sau trebuie schimbata in intregime ? Multumesc
   
 2. Marian_sk

  Marian_sk 1st Gear Member

  Înscris:
  29 Sep 2018
  Mesaje:
  2
  salutare!
  am skoda octavia 2 facelift 2.0 TDI din 2012, iar cand opresc motorul, inainte de a scoate cheia din contact imi apare urmatorul mesaj: ,, Check deadlock! Owner's manual!" imi poate spune cineva daca asa e normal sau daca e vreo problema?
  Multumesc! 20190501_120451.jpg
   
 3. T. Carmen Skoda Expert

  Înscris:
  29 Apr 2012
  Mesaje:
  2.129
 4. CristiV

  CristiV Bronze Member

  Înscris:
  29 Noi 2011
  Mesaje:
  212
  Locație:
  Bucuresti
  Trebuie sa citesti manualul la capitolul Inchidere centralizata, Mecanismul de siguranta. "Asupra activării mecanismului de siguranţă după încuierea autovehiculului, veţi fi informat printr-un anunţ CHECK DEADLOCK (ATENŢIE SAFELOCK) pe afişajul panoului de bord. La autovehiculele cu display informativ, apare anunţul Check deadlock! Owner's manual! (Atenţie încuiere SAFE! Manual de bord!).

  Este vorba despre faptul ca "in autovehiculul încuiat din exterior, cu mecanismul de siguranţă activ, nu trebuie să rămână persoane sau animale, deoarece portierele nu se pot descuia din interior, iar geamurile nu se pot deschide. Portierele încuiate îngreunează pătrunderea în interiorul autovehiculului în cazul unui accident – Pericol!
   
 5. MariusL

  MariusL 1st Gear Member

  Înscris:
  28 Mar 2019
  Mesaje:
  2
  Buna ziua. Ma confrunt de cateva zile cu o problema la Octavia 2 facelift, 1,6 tdi cayc caruia nu i-am gasit inca o solutie. In ultima saptamana sa aprins de doua ori in mers martorul intermitent al instalatie de preancalzire si pierdere de putere. Dupa oprire si repornire merge normal. La un test cu vcds am gasit erorile atasate. Turbina a fost reconditionata acum cca 3500 km, nu exista vizibil nici un furtun sau mufa deteriorata, clapeta nu are depuneri sau joc. Dupa citirea erorilor au fost sterse si pana acum dupa vreo 200 km nu a aparut inca nimic.
   

  Fișiere atașate:

Distribuie pagina asta