1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Martor capota Skoda Octavia 1

Discuție în 'Skoda Octavia' creată de Rocket, 30 Sep 2018.

 1. Rocket 1st Gear Member

  Înscris:
  6 Sep 2018
  Mesaje:
  2
  Buna seara!

  Ma scuzati, daca s-a mai postat si altundeva, dar nu am gasit nimic concret. Am inchidere centralizata fara telecomanda, si BC mic. Am inteles, ca la deschidere capota nu imi apare acel icon de usa deschisa pe bord, dar daca deschid capota, alarma trebuie sa sune? Asta daca are, sau modelele astea de inchidere doar din cheie nu au nici alarma de fabrica? Daca deschid capota, si inchid masina din cheie, imi clipoceste ledul acela rosu din usa sofer, dar alarma nu suna.

  Multumesc.
   

Distribuie pagina asta