1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Lichid de racire rece in vas.

Discuție în 'Skoda Superb' creată de gavrila_adrian, 12 Ian 2017.

 1. gavrila_adrian

  gavrila_adrian 1st Gear Member

  Înscris:
  21 Ian 2016
  Mesaje:
  7
  Salut . Am fost nevoit sa fac un drum de 100 de km pe o temperatura de -19° __-23°. Atunci am observat ca dupa 50 de km de mers apa abia a ajuns la 70 de °C si mi sa aprins si martorul de antigel , dupa cateva minute de stationare , cu motorul pornit , apa a coborat la 60 °, apoi restul de km i-am condus fiind in treapta de manual la cutia de viteze , schimbând treapta la aproape 3000rpm. Atunci apa a urcat cam la 80°C. Ma gândesc la termostat , mentionez ca ,,, caldura am in habitaclu. Cel mai curios lucru observat este ca antigelul chiar dupa un drum de 100 km este rece in vasul de expansiune. A patit cineva asa ceva , este o problema tehnica sau doar e din cauza temperaturilor foarte scazute. Va multumesc .
   
 2. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.276
  Locație:
  Brasov
  Este din cauza temperaturilor. Cand bagi aer la -20 grade de afara prin radiatorul din habitalu , practic nu mai este nevoie ca termostatul sa deschida pentru ca nu vei avea pe circuitul mic temperatura necesara. Deasemeea ,la stationare pe frig este normal sa scada .
   

Distribuie pagina asta