1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Lascarica

Discuție în 'Jurnal de bord Skoda' creată de efa982, 27 Feb 2011.

 1. efa982

  efa982 Bronze Member

  Înscris:
  18 Mar 2010
  Mesaje:
  238
  Locație:
  bucharest
  Ca sa zic asa masina inca mai exista :arco: si am numai cuvinte de lauda la adresa ei, in sensul ca se comporta exemplar. Peste cateva zile masina face 10 ani :yahoo:si a depasit cu putin 127.000 km. De la ultima actualizare, aici pe forum, am schimbat placutele de frana si discurile fata-spate (cele originale) in iulie 2017 la aproximativ 115k km cu unele ATE. Tot atunci am schimbat cureaua de la alternator. In rest ...nimic ...doar reviziile normale...nu ma asteptam sa fie o masina asa de fiabila si economica. Merge perfect, nu bate, nu scartaie, nu are greieri etc. Luna asta m-au intrebat 2 cunoscuti daca nu cumva ma gandesc sa o vand :), insa le-am spus ca mai au de asteptat. In continuare masina este folosita doar la drumuri lungi extraurban. Cand nu e folosita sta cuminte in parcare si cate 3 saptamani...si dupa tot acest timp de stationare porneste la sfert.
  Saptamana viitoare plec intr-o excursie de aproximativ 4k km.
   
  T. Carmen și Little Big apreciază asta.

Distribuie pagina asta