1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Intreruperi curent skoda fabia 1.2htp

Discuție în 'Skoda Fabia' creată de Nicolas_duma, 11 Oct 2018.

 1. Nicolas_duma 1st Gear Member

  Înscris:
  11 Oct 2018
  Mesaje:
  1
  Am o problema la skoda fabia 1.2htp 47kw(masina e din 2007) cu electricitatea ! In mers.. in special dupa ce ma opresc.. misc volanul.. si vreau sa plec..se opreste motorul.. se reseteaza tot.. ceas.. ca si cand as lua borna de pe baterie.. apoi isi revine.. deci... pierderi de curent.. si daca nu se opreste motorul apare martorul de la volan... de la servo in bord si servo nu mai functioneaza decat daca repornesc motorul.. care sa fie cauza ? Incepe sa faca din ce in ce mai des... ati intampinat careva problema asta ? Cum ati rezolvat-o ? Va multumesc frumos si astept un raspuns cat mai repede deoarece sunt disperat!
   

Distribuie pagina asta