1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Intrebari ...intrebari

Discuție în 'Skoda Rapid' creată de Rapid2014, 29 Iul 2016.

 1. Meo 1st Gear Member

  Înscris:
  26 Iul 2019
  Mesaje:
  1
  Stie cineva cum se demonteaza parasolarele ?
  Si de unde pot lua unul cu oglinda pt partea dreapta ?
   
 2. Eko 3rd Gear Member

  Înscris:
  31 Ian 2018
  Mesaje:
  70
  Poate se pricepe cineva sau e inginer la Skoda. In afara de soft e vreo diferenta intre TSI90 si TSI110, facand abstractie de cutia de viteza? Am intrebat daca dupa iesirea din garantie pot pune soft de TSI 110 pe cel de 90, inginerul de la dealer a inceput sa rada si spune ca pot sa iti dau un numar de telefon ca noi nu facem asa ceva. Citisem mai demult un articol ca mecanic nu e nici o diferenta, caii ii scot numai din soft.
   
 3. grig_sorin 6th Gear Member

  Înscris:
  30 Oct 2014
  Mesaje:
  171
  Exact asa mi-au spus și mie, ca după ce iesa din garanție sa îl sun și îmi baga softul de 110 :) ; Mecanic nu e nicio diferența, și ca nu afectează piesele mașinii.

  Și acum o intrebare: care este logica când am clima pornita pe auto și bag în marșarier, își schimba pozițiile de ventilare. ( baga mai mult pe picioare și parbriz)
   
 4. florinbarca 1st Gear Member

  Înscris:
  11 Iun 2018
  Mesaje:
  6
  Locație:
  bucuresti
  Salut, vreau sa va intreb si eu daca ,dupa ce porniti motorul fara sa ai muzica pornita etc, in habitaclu se aude pompa de benzina ca functioneaza, daca se aude ca un bazait. La mine pana acum o luna de zile in urma nu am auzit-o , sau nu am dat eu importanta. Acum se aude la fel de tare ca atunci cand pui contactul si isi face ea amorsarea inainte de a porni motorul. Intreb ca daca este ceva sa ma duc cu ea cat inca mai este in garantie.
  Multumesc
   
 5. Rapid2014 6th Gear Member

  Înscris:
  13 Aug 2014
  Mesaje:
  199
  Nu tin radioul pornit, deci sunt "expert" in zgomote. Nu, pompa nu se aude in timpul rularii sau stationarii cu motorul pronit, sunetul produs de aceasta fiind sub zgomotul motorului, de rulare sau ambiental.
  Ai mers deseori cu putina benzina in rezervor?
   
 6. florinbarca 1st Gear Member

  Înscris:
  11 Iun 2018
  Mesaje:
  6
  Locație:
  bucuresti
  Multumesc pentru raspuns Rapid2014. In timpul rularii nici eu nu o mai aud. Dar daca pornec motorul in parcare si este liniste, o aud clar. De doi ani de cand am masina am mers de maxim 3-4 ori cu rezervorul putin sub jumatate. Stiu foarte bine ca pompa isi face racirea prin benzina.
   
 7. florinbarca 1st Gear Member

  Înscris:
  11 Iun 2018
  Mesaje:
  6
  Locație:
  bucuresti
  Cineva din buc.dispus sa ascult si eu cateva secunde sa vad daca este la fel inainte de a merge in service?
   

Distribuie pagina asta