1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Instalare si configurare TMPS

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de mariusymc, 21 Apr 2017.

 1. mariusymc

  mariusymc 1st Gear Member

  Înscris:
  2 Feb 2017
  Mesaje:
  1
  Salutare.
  Ma poate ajuta cineva cu sfaturi si instructiuni pentru a lega firele unui buton de resetare/configurare presiune in pneuri (TMPS)?
  Am achizitionat un buton si nu are instructiuni de instalare. Stiu ca trebuie montat in calculatorul ABS (nu stiu pinul) si configurat in vcsd modul abs.
  Are urmatoarele fire: fir rosu de aproximativ 1,5m separat; o mufa neagra in care intra si ies 3 fire: negru cu alb, maron si gri. Toate cele 3 fire + cel rosu intra in mufa rosie mama a butonulu.
  Va multumesc anticipat.
   
 2. T. Carmen Skoda Expert

  Înscris:
  29 Apr 2012
  Mesaje:
  2.140
 3. mariusymc

  mariusymc 1st Gear Member

  Înscris:
  2 Feb 2017
  Mesaje:
  1
  Multumesc.
   
 4. mikutzu99 1st Gear Member

  Înscris:
  27 Aug 2015
  Mesaje:
  1
  Locație:
  ploiesti
  Salutare, doresc si eu functia asta. Stiu ca pompa de ABS suporta dar acum trebuie sa fac instalatia adica sa trag cablajul pentru TMPS. Am comandat: 2 bucati: 000 979 002 si 000 979 131 A. Am citit ca ca trebuie sa duc firul in mufa de la ABS pe pinul 27, este corect?Mai departe nu stiu! Se poate face montajul ca in fisierul asta?
   

  Fișiere atașate:

 5. al bundy

  al bundy Platinum Member

  Înscris:
  28 Aug 2010
  Mesaje:
  1.198
  Locație:
  Bucuresti
  repet, pinul se determina pe baza anului de fabricatie si daca are sau nu esp/asr.
   

Distribuie pagina asta