1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

impresii despre karoq

Discuție în 'Skoda Karoq' creată de Ka&Roq, 18 Iul 2018.

Taguri:
 1. pulgatory

  pulgatory 3rd Gear Member

  Înscris:
  15 Mai 2019
  Mesaje:
  68
  Sa-l stapanesti sănătos ,sa te poarte cati mai multi km
   
 2. Bogdan07 1st Gear Member

  Înscris:
  30 Noi 2019
  Mesaje:
  1
  Salutare tuturor. Sunt posesorul unui karoq 1.5 manual din 2018, pana în prezent sunt mulțumit de mașină (consum, fiabilitate , costuri întreținere). Totuși am o problemă și întrebare dacă cineva s-a mai întâlnit cu probleme de genu, sunet de greier pe partea dreapta fata în viraje. Menționez că după ce au constatat și cei de la rep, mi-au înlocuit arcurile, telescoapele, rulmentii și flansele pe fata(aprox 3 luni de când s-au schimbat) , dar mai nou de când a scăzut temperatura sub 5 grade la denivelarile de la trecerile de pietoni se aude un "scartait de fier" în partea stângă cam prin dreptul amortizorului. Aveti idee ce ar putea fi și dacă a mai întâmpinat cineva aceste probleme? Care ar fi cauza? Drumuri bune.

  Aceiași problema am avut-o și eu, mi-au schimbat kit-ul de amortizare pe fata. Cum s-a remediat problema la tine?
   
  Ultima editare de un moderator: 30 Noi 2019

Distribuie pagina asta