1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

impresii despre karoq

Discuție în 'Skoda Karoq' creată de Ka&Roq, 18 Iul 2018.

Taguri:
 1. Ka&Roq 1st Gear Member

  Înscris:
  18 Iul 2018
  Mesaje:
  4
  In zilele urmatoare voi intra in posesia unui Karoq Style 1.5 TSI DSG si va voi tine la curent cu impresii si pe cat ma voi pricepe raspunsuri la intrebari .
  Toate bune si sa ** nu folositi polita de asigurare**!!!!
   
 2. SergiuS7 1st Gear Member

  Înscris:
  11 Feb 2018
  Mesaje:
  20
  Asteptam impresii !
  Iti doresc dumuri bune !
   
 3. Ka&Roq 1st Gear Member

  Înscris:
  18 Iul 2018
  Mesaje:
  4
  Pana in prezent numai de bine , am facut numai 450 km , speecialistii spun ca dupa 1500 km minimum isi da drumu asa ca nu l-am testat la ce poate .
  Modelul meu este Skoda - Karoq 1,5 TSI automat DGS 7 trepte (benzina) , sincer este mult peste ce m-am asteptat de la o Skoda , din toate pct de vedere , finisaj , cfonfort , eleganta in rulare , putere in depasirii lumini noaptea - cu leduri, intr-un cuvant o limuzina SUV .
  Date tehnice despre motor si cutie de viteze sunt pe net totusi tr sa mentionez o noutate , in coborare si la viteze mici lucreaza numai 2 cilindrii din cei 4 !!! Probabil in curand voi face o plimbare in Europa si atunci voi avea ce sa povestesc . Aceiasi urare
  Toate bune si sa ** nu folositi polita de asigurare**!!!!
   

Distribuie pagina asta