1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

GPL octavia 3 injectie directa

Discuție în 'Skoda Octavia III' creată de Alex Man, 14 Mai 2019.

 1. Alex Man 1st Gear Member

  Înscris:
  7 Mar 2019
  Mesaje:
  6
  Salutare , detin o octavia 3 vrs de putin timp si la mersul actual fac un plin cam la 5 - 6 zile , m am tot gandit si in principiu o sa optez pt o instalatie de gpl PRINS , desi e cam scumpa ( 7200 lei ) prefer sa fac o investitie si ulterior sa merg fara grija combustibilului . Referitor la Gpl , mai am un megane 3 1.4 tce cu instalatie tot Prins + instalatie PRINS VALVECARE ( picura un ulei pt protectia supapelor ) de aprox 3 ani ( aprox 75000 km ) si masina se comporta f bine , se simte intr adevar o pierdere de putere dar sesizabila doar cand fortezi ( masina are 130 cp stock + soft , evacuare , filtru are aprox 160 cp consumul in bucuresti fiind 12 - 13l ) . Am luat in calcul sa tin megane ul pt mers zilnic si vrsu' pt weekend , plimbari etc insa imi place prea mult octavia asa ca am zis PAS ! Voi ce ziceti , aveti gpl pe injectie directa ? cum se comporta ?! Multumesc !
   

Distribuie pagina asta