1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Fuse Box Fabia 2005

Discuție în 'Intretinere' creată de Black Daniel, 10 Apr 2008.

 1. Onofrei Catalin 1st Gear Member

  Înscris:
  3 Sep 2018
  Mesaje:
  9
  Tocmai am observat ca s.a aprins în poziția acelui led 12,însemnul din poza atașată, insa, acesta se aprinde numai la prima punere de contact după ce umblu la siguranță nr. 1,o scot sau o repun. Este normal asa?

  Multumesc pentru răspuns.
   

  Fișiere atașate:

 2. T. Carmen Skoda Expert

  Înscris:
  29 Apr 2012
  Mesaje:
  2.150
  Da, dar asta nu inseamna ca masina ta are aceasta optiune.
   
 3. Dean 1st Gear Member

  Înscris:
  2 Feb 2019
  Mesaje:
  19
  Salutare,
  Se pare că problemele cu skoda se țin scai de mine.
  După ce am schimbat macaraua de la geamul din stânga la service, când am ajuns acasă am observat ca nu mai funcționează iluminatul interior și nu se mai deschide nici portbagajul (e cu închidere centralizata).
  În timpul operațiunii de schimbare a macaralei am observat ca o mufa de la ușa cu pricina s-a atins de tabla și am văzut ceva scântei, atrăgând-i atenția celui care lucra sa nu facă vreun scurt.
  Vă rog să-mi spuneți dacă este posibil sa se fi ars vreo siguranță în momentul în care am văzut acele scântei și care ar fi acelea sau sa ma aștept la ceva mai grav.
  Mașina este skoda fabia 1 combi din 2004.
  Mulțumesc.
   
 4. al bundy

  al bundy Skoda Expert

  Înscris:
  28 Aug 2010
  Mesaje:
  1.219
  Locație:
  Bucuresti
  DA, este posibil. verifica sigurantele.
   
 5. Dean 1st Gear Member

  Înscris:
  2 Feb 2019
  Mesaje:
  19
  Am verificat și era arsă siguranța 4.
  Mulțumesc
  P. S. Am o nelămurire, am verificat siguranțele cu un creion de tensiune și la cca 50% din ele nu se aprindea lampa de control cu toate ca siguranțele erau bune. Este normal așa, am încercat cu contactul pus și fără el și era la fel?
   

Distribuie pagina asta