1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Filtru particule Fabia 2 Combi 1.6

Discuție în 'Skoda Fabia II' creată de Dragos89, 10 Iul 2018.

 1. Dragos89 1st Gear Member

  Înscris:
  10 Iul 2018
  Mesaje:
  1
  Salutari si bine v-am gasit.

  Am niste intrebari legate de filtrul de particule de pe Fabia 2 Combi 1.6, an fab 2012. In momentul de fata are aproqpe 140mii km.

  De cand am cumparata-o, aproape 4 luni, i-am facut deja doua regenrari fortate la filtrul de particule, au fost facute la reprezentata.
  Problema este ca inca se mai aprinde martorul in bord (martorul filtrului) din cand in cand. Am descoperit ca pot sa rezolv asta daca opresc si stau cu motorul turat la apox 2000rpm. Cat timp este aprins martorul in bord si o tin turata, asa stand pe loc, turatia variaza cu aprox. 200-300 ture, o tin asa cam 5 min pana se stinge martorul.
  Am scris aici deoarece mi se pare ca se aprinde cam des martorul. Plus ca nu vreau iar sa intre motorul in protectie si sa fiu nevoit sa merg iar cu ea la reprezentanta ptr regenerare fortata.
  Mentionez ca am incercat si metoda care o zice la carte (sa merg cu ea turata la 2000 pana pe stige). Am mers cred ca 100km cu ea asa cum cere la carte, tot degeaba. Singura solutie ca sa il fac sa se stinge e cea care am spus-o mai sus, cu masina stand pe loc.

  Va rog, daca a mai patit cineva asa sa scrieti aici, daca aveti solutii sau ceva recomandari.
   

Distribuie pagina asta