1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Este interzisa utilizarea functiei "Quote" la mesajul anterior ...

Discuție în 'Anunturi importante' creată de Black Daniel, 12 Ian 2010.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. Black Daniel Guest

  Stimati colegi,

  Observ ca foarte multe din posturile de pe acest forum incep prin citarea postului precedent.
  Fiecare dintre noi, cand ne-am inscris pe forum, am bifat si o casuta in care confirmam ca am citit regulamentul si suntem de acord cu el.
  Cat de bine l-am citit ... e greu de spus, dar as putea sa presupun ca cei mai multi dintre noi doar am bifat ca l-am citit.
  Printre altele, regulamentul (pe care il gasiti aici) spune ca :
  - Este interzisa utilizarea functiei "Quote" la mesajul anterior, decat daca este citat partial mesajul cand se doreste sa se faca referire doar la o anumita parte din el.
  Asadar, va rog sa folositi butonul "Quick reply to this message", adica cel din dreapta jos (incercuit in poza), iar "Quote" numai atunci cand vreti sa citati un post (sau o parte dintr-un post) de mai sus.
  Deasemenea, pentru a nu mai aparea 2 sau mai multe posturi consecutive ale aceluiasi user, la interval de cateva minute intre ele, va reamintesc ca un mesaj o data scris, poate fi editat timp de 60 de minute, folosind butonul "Edit".
  Si nu in ultimul rand, nu uitati de limba romana si de gramatica.

  Sper ca pe viitor sa am cat mai putin de corectat :).
  Multumesc.
   
  Ultima editare de un moderator: 7 Mar 2011
 2. Little Big

  Little Big Moderator

  Înscris:
  10 Noi 2009
  Mesaje:
  1.724
  Locație:
  Bucharest
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta