1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Diverse probleme tehnice motorizare 1.8 TSI

Discuție în 'Service' creată de tavi_tudor, 10 Oct 2010.

Taguri:
 1. pulgatory

  pulgatory 2nd Gear Member

  Înscris:
  15 Mai 2019
  Mesaje:
  38
  tinand cont de faptul ca traim intr-o societate de consum calitatea tuturor lucrurilor a disparut . legat de motoare , a se vedea scandalul motoarelor de la renault , dacia si nissan .care datorita unui defect de proiectare consuma ulei mai ceva ca benzina . in zilele noastre tot ce se fabrica trebuie sa coste cat mai eftin si sa se poata vinde cat mai scump . cand faci un lucru trebuie sa respecti cele doua etape . 1 executia lucrului respectiv si 2 durata de folosinta a lucrului pe care l-ai facut . in ziua de azi se tine cont doar de prima etapa , asa ca viata este frumoasa sa ne bucuram de ea
   
 2. Little Big

  Little Big Moderator

  Înscris:
  10 Noi 2009
  Mesaje:
  1.576
  Locație:
  Bucharest
  Exista cazuri la Alianta Renault Nissan cand acel motor consuma mai multa benzina decat ulei...Adica la o medie de 75 km/h iese un 8.7..Autostrada,Dn.uri..AC on..S.a dus..A aparut var.noua a motorului..
   

Distribuie pagina asta