1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Despre navigatie Skoda

Discuție în 'I.C.E. (In Car Entertainment)' creată de alecsutzu, 19 Mai 2009.

Taguri:
 1. Ene Florin 1st Gear Member

  Înscris:
  28 Oct 2019
  Mesaje:
  1
  Salut! am o mica mare problema cu navigatia mea pentru Skoda Superb 2012.(nu stiu sigur anul in care a fost fabricata navigatia si nici anul masinii). navigatia mea este pusa pe Skoda Octavia 2 2006. aceasta a incasat o lovitura in partea superioara , cauzand desprinderea fetei navigatiei, in intregime. fata navigatiei (touchscreen,butoane, tot) s-a desprins pur si simplu, suruburile acesteia iesind fortat din filet sau chiar rupandu-se. nu asta este problema majora, cat ca, in faza petrecuta , benzile display-ului, touch-ului, butoanelor,etc, au iesit din conectori. le-am reconectat, dar fara succes. navigatia nu porneste. nici luminile butoanelor, nici cooler-ul din spate. nimic. ce este de facut?
   
 2. Little Big

  Little Big Moderator

  Înscris:
  10 Noi 2009
  Mesaje:
  1.731
  Locație:
  Bucharest
 3. Claudiuskd 1st Gear Member

  Înscris:
  28 Noi 2019
  Mesaje:
  1
  Deci totusi exista vreo rezolvare pentru problema cu descărcarea bateriei de această navigație?
   
 4. Little Big

  Little Big Moderator

  Înscris:
  10 Noi 2009
  Mesaje:
  1.731
  Locație:
  Bucharest
  Update de Can..parca..
   

Distribuie pagina asta