1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
  2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Despre navigatie Skoda

Discuție în 'I.C.E. (In Car Entertainment)' creată de alecsutzu, 19 Mai 2009.

Taguri:
  1. majiku 1st Gear Member

    Înscris:
    4 Oct 2018
    Mesaje:
    1
    Va salut,

    Sunt nou aici, deci nu te arunca cu pietre :))

    Vinovatul in cauza o Skoda Octavia 1Z5 FL (2010) 1.4 TSI.

    Acum o saptamana mi-am schimbat radioul din Swing in Amundsen+(RNS 315).
    Pentru acest upgrade am cumparat o antenă Fakra GPS și rama noua)

    Am activat noul radio cu VCDS.Tin sa precisez ca pe modul Gateway sau pe Radio nu am erori. Am atasat un full scan.

    Dupa 2 zile masina abia a pornit bateria era descarcata. Dupa ce am deconctat radioul nu am mai avut problema cu bateria.

    Modelul meu de
    Gateway-ul meu este 1K0 907 530 AA
    Componenta J5333 H16 0222

    Am atasat cateva poze cu setarile ce le-am activat in modul 37- Navigation.
    tin sa precizez ca senzori de parcare fata/spate functioneaza.

    Vă mulțumim anticipat pt idei sau informatii utile.
     

    Fișiere atașate:

  2. al bundy

    al bundy Platinum Member

    Înscris:
    28 Aug 2010
    Mesaje:
    1.179
    Locație:
    Bucuresti
    Posibil navi defect ?
     
  3. majiku 1st Gear Member

    Înscris:
    4 Oct 2018
    Mesaje:
    1
    NU CITA ULTIMUL MESAJ POSTAT!

    Defect in ce sens?
    CD-uri citeste
    Navigatia functioneaza
    Afiseaza distanta la sensorii de parcare.

    Eu sunt de parere ca in momentul cand e inchisa masina el nu trece in acel sleep modus.
    Cum as putea sa masor cu multimetru de pe siguranta F8 (cea de langa baterie) dupa ce inchis radio-ul daca mai ''suge'' curent?
     
    Ultima editare de un moderator: 5 Oct 2018
  4. Nirolfutin

    Nirolfutin 1st Gear Member

    Înscris:
    23 Sep 2017
    Mesaje:
    2
    Salutare .Am o intrebare:rns 315 din imagine are bluetooth si din ce an este? Screenshot_20190212-151831_OLXro.jpg Screenshot_20190212-151831_OLXro.jpg Screenshot_20190212-151831_OLXro.jpg
     
  5. JurasikMan

    JurasikMan Skoda Expert

    Înscris:
    21 Sep 2009
    Mesaje:
    1.749
    Locație:
    Brasov
    Se poate masura eventualul consumator . Cel mai probabil aia se intampla , modulul de confort nu iti recunoaste navigatia si nu o deconecteaza la oprirea motorului . Foarte rar se potrivesc navigatiile cu CAN-urile . Din cate stiu eu sunt doua variante ....sau upgrade de CAN sau update de firmware la navigatie . Sau ambele . Problema ta nu da erori in bord . Degeaba se pune tester .
     
  6. Jarcalete

    Jarcalete 1st Gear Member

    Înscris:
    12 Feb 2019
    Mesaje:
    1
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Buna seara,
    De un an sunt posesorul unei Skoda Octavia 2, 1.6 FSI, 116cp, an 2007. De atunci tot caut sa gasesc informatii despre navigatia prezentata in fotografii. Daca ma poate cine ajuta, va raman indatorat. M-ar interesa in mod special un CD cu hartile.Multumesc.
     
  7. Little Big

    Little Big Moderator

    Înscris:
    10 Noi 2009
    Mesaje:
    1.576
    Locație:
    Bucharest
    Daca vezi pozele esti mare..Cand postezi apasa pe iconita "ÎNCARCĂ UN FISIER"altfel nu vei reusi cu pozele.
     
  8. Jarcalete

    Jarcalete 1st Gear Member

    Înscris:
    12 Feb 2019
    Mesaje:
    1
    Scuze...
     

    Fișiere atașate:

  9. Tyger 1st Gear Member

    Înscris:
    11 Ian 2019
    Mesaje:
    13
    Vă salut. Am o Fabia 3 din 2016 și vreau să văd dacă este disponibil un upgrade de software pentru Amundsen. În poză se pot vedea informațiile despre actuala versiune. Am căutat pe update portal și am făcut update la harta, îmi mai spune ca nu sunt alte update-uri de făcut dar mă gândesc că poate nu am cautat peste tot, sau poate pot face update de la alta masina... IMG_20190307_135407.jpg
     
  10. Corneci Marian

    Corneci Marian Junior Member

    Înscris:
    22 Mar 2019
    Mesaje:
    0
    Locație:
    București
    Unde se poate face update pentru navigație Columbus SO 2 facelift
     
  11. Pintiliosul

    Pintiliosul Silver Member

    Înscris:
    30 Aug 2017
    Mesaje:
    480
    Locație:
    Maramures/Baia Mare
  12. Prigoreanu124 1st Gear Member

    Înscris:
    25 Mar 2019
    Mesaje:
    1
    Ma poate ajuta cineva daca este navigatie pentru Skoda Octavia 1 classic

    An 2001 am uitat sa precizez
     

    Fișiere atașate:

    Ultima editare de un moderator: 26 Mar 2019
  13. Little Big

    Little Big Moderator

    Înscris:
    10 Noi 2009
    Mesaje:
    1.576
    Locație:
    Bucharest
  14. MrEgo

    MrEgo 1st Gear Member

    Înscris:
    29 Mar 2019
    Mesaje:
    1
    Ma intereseaza daca a reusit cineva, vreau sa imi pun pe Rapid 2016 o navigatie pe care sa pot instala Waze. Pana aici totul simplu, doar ca, eu am nivelul de echipare Smart, cu un sistem audio cu touch si doar 2 boxe. Pe acest touch , din pacate am o gramada de functii si setari care le pierd in momentul in care schimb "touch-ul", cum ar fi setarea presiunii in roti, setarea orei si altele.
    Daca are cineva o solutie pentru asta, va rog sa ma contactati.
     
  15. Galea Emanuel 1st Gear Member

    Înscris:
    4 Apr 2019
    Mesaje:
    5
    Salutare tuturor,

    Am o problema la o skoda octavia 2 cu navigatie columbus. In urma unui accident am mers sa schimb bara fata si mecanicul a luat borna de pe baterie jos. problema acum este ca navigatia e ”blocata”. nu merge nici magazia de cd, nici radio nici slot card-ul.

    A mai intampinat cineva problema aceasta? cand am mers inapoi la mecanic si a pus tester-ul pe masina, i-a dat ceva erori de blocare pe navigatie, chiar si pe sunet. navigatia era inainte in limba engleza, acum e in germana.

    Va multumesc anticipat. am cautat dar nu am mai gasit aceasta problema.
     
  16. Pintiliosul

    Pintiliosul Silver Member

    Înscris:
    30 Aug 2017
    Mesaje:
    480
    Locație:
    Maramures/Baia Mare
    Galea Emanuel
    Navigatia ta probabil nu e montata de fabrica.
    In acest caz dupa deconectarea bateriei e normal ce s-a intamplat, daca nu a fost instalata corect si complet.
    Colegul nostru al bundy cred ca te poate ajuta.
     
  17. Galea Emanuel 1st Gear Member

    Înscris:
    4 Apr 2019
    Mesaje:
    5
    NU CITA ULTIMUL MESAJ!

    i-am scris in privat insa el e in Bucuresti iar eu in Oradea. Cum ma poate ajuta? :) pot eu sa ii fac ceva la navigatie?
     
    Ultima editare de un moderator: 5 Apr 2019
  18. Pintiliosul

    Pintiliosul Silver Member

    Înscris:
    30 Aug 2017
    Mesaje:
    480
    Locație:
    Maramures/Baia Mare
    Galea Emanuel
    Tu singur, precis nu poti. Decat sa o strici poate.
     
  19. Kingston1984 1st Gear Member

    Înscris:
    5 Sep 2018
    Mesaje:
    1
    Al Bundy sunt super incepator deci din start scuze dar unde se afla antena gps la superb 2 2012 , in antena shark de pe plafon ? Nici mie nu imi arata nici un satelit si la status antena scrie disconected Multumesc
     
  20. Vochin George 1st Gear Member

    Înscris:
    5 Iul 2019
    Mesaje:
    5
    Salut. Sunt nou si am si eu o problema cu o navigatie Columbus rns 510 pe o skoda superb 2 din 2010 pe care amachiziționat-o de 1 luna.
    Problemă este următoarea:
    Pe ea functioneaza tot..radio...mp3..conectarea premium la telefon. Mai putin navigatia. Are instalată o hartă din anglia si ma arata acolo pe un punct fix. In meniul din bord compas este blocat pe est si nu se misca iar in meniul navi locația gps nu se actualizează. Am incercat sa instalez o hartă cu românia. La prima încercare...a dat eroare la instalare si azi nu a citit nici un cd. Persoana respectiva mi a zis ca are un soft mai nou instalat pentru ca are butoanele verzi si el avea hărțile pentru un soft mai vechi. Nu ma pricep dar normal si drept chiar dacă nu avea hartă instalată gps ar fi trebuit să mă arate pe o zona necartografiata in "camp" cum se zice. Si ar fi trebuit să se actualizeze coordonatele gps.
    A mai întâlnit cineva aceasta situatie. Un sfat. Va multumesc anticipat.
     

Distribuie pagina asta