1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Despre lichidul de racire

Discuție în 'Skoda Fabia' creată de turbojack, 18 Aug 2009.

 1. T. Carmen Skoda Expert

  Înscris:
  29 Apr 2012
  Mesaje:
  2.156
 2. iulianp

  iulianp 6th Gear Member

  Înscris:
  14 Oct 2014
  Mesaje:
  185
  Locație:
  Bucuresti
  Da, mulțumesc pentru info. Problema a mine este un pic mai complicată fiindcă service-urile (nici chiar cele care montează GPL) nu se bagă și ca să merg 2 ore + pană la Vernești unde am montat instalația e cam greu. Pe de altă parte nu prea am găsit pe piață nici furtunul cel tăiat (care merge la calorifer). Încă nu știu cum o voi rezolva.
   
 3. iulianp

  iulianp 6th Gear Member

  Înscris:
  14 Oct 2014
  Mesaje:
  185
  Locație:
  Bucuresti
  Azi am rezolvat problema cu pierderea de antigel și am plecat cu nivelul corect dar, evident, până acasă a scăzut aproape tot din vasul de expansiune, însă nu s-a aprins martorul pe drum. Știți cumva cum funcționează martorul? Citește nivelul numai la pornire? Când am ajuns acasă am oprit motorul și l-am pornit din nou cu nivelul scăzut și s-a aprins martorul.
   
 4. bonea_emil

  bonea_emil 1st Gear Member

  Înscris:
  6 Oct 2016
  Mesaje:
  16
  Locație:
  Brasov
  Salut. Martorul se aprinde si in mers. Cel putin asa a facut a mea (fabia 1, AUA) dupa ce am schimbat senzorul de temperatura pentru lichid. Pentru ca antigelul scurs nu a mai încăput tot la umplerea instalatiei, am mers cu ea vreo 5 km si in mers m.a anuntat ca nu mai am antigel, am completat si gata.
   
 5. Gabi.nutescu 1st Gear Member

  Înscris:
  5 Mai 2019
  Mesaje:
  4
  Salutare
  Am si eu o problema la o skoda fabia 1.4 16v
  Imi curge apa dar nu din vasul de expansiune nici din radiator
  De la ce ar putea fi oare?
   
 6. Pintiliosul

  Pintiliosul Gold Member

  Înscris:
  30 Aug 2017
  Mesaje:
  611
  Locație:
  Maramures/Baia Mare
  Gabi.nutescu
  Verifica pompa de apa.
   
 7. Liviu1984 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Feb 2019
  Mesaje:
  19
  Cat de repede ar trebui sa se ridice temperatura la lichidul de racire la o skoda fabia 1.2? Eu merg 3 km sau mai putin si apa e deja la 90. Toate furtunele sunt ok.
   
 8. Pintiliosul

  Pintiliosul Gold Member

  Înscris:
  30 Aug 2017
  Mesaje:
  611
  Locație:
  Maramures/Baia Mare
  Liviu1984
  Ai aer pe instalatia de racire de asta creste asa repede temperatura.
   
 9. Radu Zarnescu 1st Gear Member

  Înscris:
  13 Iul 2019
  Mesaje:
  2
  Salutare tuturor! Am și eu o problemă. Am o fabia 2011, 1,6, motorină, și astăzi în timpul mersului în bord s-a aprins martorul, lichidul de răcire. M-am uitat în cartea mașinii, și conform acesteia am verificat lichidul de răcire, care e aproape la max. O alta posibila problema ar fi putut fi, conform manualului, siguranță ventilatorului de răcire. Nu știu care e, și nu am avut cum sa verific, dar dacă ar fi fost cred ca s-ar fi aprins din nou martorul. Am stat aprox 10 minute, am pus contact și am pornit, martorul s a stins și am continuam deplasarea. Aveți idee ce ar putea fi?
   
 10. Liviu1984 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Feb 2019
  Mesaje:
  19
  Verifica vasul de expansiune. La mine electrozii din interior nu mai indicau corect din cauza depunerilor de pe ei. L-am schimbat si totul ok.
   
 11. Radu Zarnescu 1st Gear Member

  Înscris:
  13 Iul 2019
  Mesaje:
  2
  NU CITA ultimul mesaj!
  Vasul se schimba cu totul, nu?
   
  Ultima editare de un moderator: 16 Iul 2019
 12. Liviu1984 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Feb 2019
  Mesaje:
  19
  Da, electrozii sunt in interior ii poti vedea daca vasul este curat.E usor de schimbat doar sa ai cv antigel pt ca o sa pierzi putin din el. E posibil ca sa completezi cateva zile la rand, stai cu ochii pe nivel. Bafta.
   

Distribuie pagina asta