1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

demontare ventilator A/C

Discuție în 'Service' creată de narok, 27 Mar 2010.

 1. narok 6th Gear Member

  Înscris:
  29 Ian 2009
  Mesaje:
  190
  Locație:
  iasi
  rugaminte pentru colegii forumului. vreau sa-mi schimb ventilatorul de A/C. la cel actual imi lipseste o pala si trepideaza cand porneste , in habitaclu ajungand un barait foarte enervant. asa ca am facut rost de unul bun, acum as vrea sa-l si montez. e dificil ? trebuie desfacut suplimentar alte componente ? nu va chinuiti.... functia search nu da rezultate pentru subiectul actual.

  Multumesc anticipat celor implicati in discutie pentru raspuns !
   
 2. B98XAL

  B98XAL 3rd Gear Member

  Înscris:
  20 Feb 2009
  Mesaje:
  84
  Locație:
  Bucuresti
  Se demonteaza torpedoul ( 5 suruburi cap Torx 15) si mai sunt 5 suruburi torx 20 prinse pe capacul ventilatorului, este o treaba de 10-15 minute. Spor la treaba
   
 3. narok 6th Gear Member

  Înscris:
  29 Ian 2009
  Mesaje:
  190
  Locație:
  iasi
  ma refeream la ventilatorul radiator.... oricum merci de interventie.... ventilatorul electric de la A/C de la radiatoare. scuze pentru modul defectuos de exprimare ..
   

Distribuie pagina asta