1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Ce nu imi place la Rapid-ul meu

Discuție în 'Skoda Rapid' creată de Rapid2014, 14 Oct 2014.

 1. robertzgura 2nd Gear Member

  Înscris:
  19 Dec 2014
  Mesaje:
  54
  Singurul lucru, sacaitor as putea spune, a fost ca incepand din toamna trecuta, prin septembrie, in special cand era ploaie/umiditate dar nu numai, a inceput sa imi scartaie foarte urat amortizoarele, la orice denivelare din sosea, ziceai ca e caruta. Asta iarna, cand au dat ingheturile, au inceput sa se amelioreze scartaiturile, iar acum chiar numai scartaie deloc. Nu stiu din ce cauza scartaiau si acum, nu stii din ce cauza numai scartaie :)
   
 2. Moghli

  Moghli 1st Gear Member

  Înscris:
  2 Sep 2016
  Mesaje:
  27
  Locație:
  Ilfov
  Daca mai este in garantie, cand mai face zgomot, mergi cu ea la dealer. Se schimba capetele de bara pe garantie. Acelasi lucru l-am patit cu masina de la firma. Am mers la dealer, am facut un test de drum si apoi au schimbat piesele. Mai poate fi de la bucse.
   
 3. Rapid2014 6th Gear Member

  Înscris:
  13 Aug 2014
  Mesaje:
  198
  In ultimul timp cel mai deanjant lucru este soarele reflectat de bord. Materialul acestuia, chiar daca negru, reflecta serios lumina.
  Aveti idee cu ce as putea sa-l "tratez"?
   
 4. redsquare

  redsquare Silver Member

  Înscris:
  28 Ian 2015
  Mesaje:
  477
  Locație:
  Resita
  Cu un dressing pentru bord cu finish mat.

  P.s. Inseamna ca e curata :).
   
  daniel4ro apreciază asta.

Distribuie pagina asta