1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Blocare cutie de viteze

Discuție în 'Skoda Fabia' creată de Cozma Rares, 27 Noi 2018.

 1. Cozma Rares 1st Gear Member

  Înscris:
  27 Noi 2018
  Mesaje:
  1
  Salut, ieri cand am plecat de la liceu mi s a stricat masina, pornesc motoru, bag in viteza si plec, la prima intersectie ma asigur si dau sa plec si mi moare motorul in mijlocul intersectiei, incerc sa plec din nou la fel, se auzea de parca mi se taraie o roata pe jos sau ceva, ma dau jos din masina nu se vedea nimic, am reusit sa plec de acolo cu a 2 a si am parcat o pe prima bordura, stie cineva ce are sau ce as putea sa fac? M am interesat si o cutie de viteze la mana a 2 a nu e tocmai accesibila

  A, si daca o lasam pe liber cand luam picioru de pe ambreiaj murea
   
  Ultima editare de un moderator: 27 Noi 2018

Distribuie pagina asta