1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Apa in masina

Discuție în 'Discutii generale Skoda' creată de Mihai David, 10 Iun 2008.

 1. 000000

  000000 5th Gear Member

  Înscris:
  23 Oct 2012
  Mesaje:
  140
  stanga spate.. mai exact
   
 2. antoniocarsa 1st Gear Member

  Înscris:
  11 Feb 2018
  Mesaje:
  17
  Locație:
  Dej
  sigur este lichid de spalare parbriz?
   
 3. JohnnyBravo 1st Gear Member

  Înscris:
  26 Ian 2018
  Mesaje:
  12
  Am avut masina (Octavia MK2) la reprezentanta pt reparatie portiera dreapta si revopsire, vad ca imi intra apa in masina acum pe partea dreapta pe prag, undeva in prima treime fata de bord.
  Pot remedia singur problema daca e vorba de gauri de scurgere infundate sau trebuie iar sa-mi fac timp s-o duc la service?
   
 4. 000000

  000000 5th Gear Member

  Înscris:
  23 Oct 2012
  Mesaje:
  140
  Revin cu rezolvarea :
  Era lichid de parbriz care curgea pe la imbinarea furtunului de stropgel pentru luneta.
  Furtunul vine pe prag, pe sub protectiile de plastic si urca int.jpg spre luneta. Acolo este o imbinare a furtunului care se declipsase. Am atasat o poza orientativa
   
 5. Andrei S 1st Gear Member

  Înscris:
  27 Noi 2017
  Mesaje:
  7
  Locație:
  Bucuresti
  Salutare,
  Am si eu ghinionul apei in masina. Mai exact, pe canicula cand folosesc clima intens se aduna apa sub mocheta in dreapta spate. Nu e vorba de apa de ploaie sau lichid de parbriz.
  Ce ar trebui sa verific, vreo conducta/furtun de condens ? Am o Octavia tour.
  Va multumesc de orice sugestie sau sfat!
   
 6. Claudiu Ciobanu 1st Gear Member

  Înscris:
  30 Oct 2018
  Mesaje:
  2
  Salut tuturor! Mă confrunt și eu cu această problemă, în schimb, la o skoda superb, an fabr. 2007, mot. 2.0, 140cp. După o ploaie puternică, când am ajuns acasă am observat că în partea dreaptă față, era baltă de apă la picioare . Pe unde e posibil să între? Să fie aceeași problemă cu portiera? Mulțumesc
   
 7. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.793
  Locație:
  Brasov
  Mizerie multa sub protectia de plastic de la aripa si in zona filtrului de polen . Scurgerea apei de pe parbriz se face in fantele de plastic si dupa aceea se scurge pe sub protectia de plastic direct pe jos. nu are vreun furtun sau altceva. Cand se infunda cu noroi sau frunze uscate , apa trebuie sa mearga undeva si iti pica in masina . Verifica intai zona filtrului de polen .
   
 8. Claudiu Ciobanu 1st Gear Member

  Înscris:
  30 Oct 2018
  Mesaje:
  2
  Mulțumesc mult, o să încerc să curăț peste tot!
   
  Ultima editare de un moderator: 9 Oct 2019
 9. Alin Rosca 1st Gear Member

  Înscris:
  2 Oct 2019
  Mesaje:
  4
  Salut ! Am o Skoda Octavia 2014. Cu ceva timp in urma am descoperit mocheta din spatele șoferului umeda. Am mers la mecanic crezând ca este conducta de la aerul condiționat înfundată bagă-n du mi tot condensul in mașina. Acesta mi-a zis ca nu are cum sa mi ajungă pana la mocheta din spate, dacă ar fi conductele de la AC înfundată mi ar pica in fata , sub pedalier sau la
  Pasagerul din dreapta ! Am Constatat ca nici caldura nu mi bagă , așa ca am înlocuit caloriferul crezând ca poate asta este și cauza condensului din mașina ! Am schimbat și caloriferul și degeaba , continua sa mi i de umezeasca mocheta din spate . A mai întâlnit cineva aceasta problema ????
   
 10. Universalis

  Universalis 6th Gear Member

  Înscris:
  21 Oct 2016
  Mesaje:
  182
  Este apa sau lichid de parbriz? Daca e cel din urma, vezi pe unde merge conducta, e posibil sa aiba o imbinare care a cedat.
  Daca ai stergator la luneta...:)
   
 11. Alin Rosca 1st Gear Member

  Înscris:
  2 Oct 2019
  Mesaje:
  4
  NU CITA ULTIMUL MESAJ!
  Nu am ștergător la
  Luneta !

  Am
  Crezut ca poate este antigel , având caloriferul stricat . Dar după ce am schimbat caloriferul antigelul este la nivel , nu l mai pierd , mocheta tot uda este !
   
  Ultima editare de un moderator: 8 Oct 2019
 12. Universalis

  Universalis 6th Gear Member

  Înscris:
  21 Oct 2016
  Mesaje:
  182
  A fost desfacuta portiera, s-au facut reparatii la ea? Stiu ca la Fabia era problema asta, trebuia etansat cu silicon o izolatie din portiera, ceva de genul.
  Poate a fost inlocuita portiera in urma unui accident, mergi la un tinichigiu.
   
 13. Alin Rosca 1st Gear Member

  Înscris:
  2 Oct 2019
  Mesaje:
  4
  NU CITA ULTIMUL MESAJ!
  Nu am umblat la uși ! Am
  Zis și eu ca poate îmi intra apa pe la chedere pe undeva ! Nu am mai mers nici la spălătorie câteva zile , degeaba , tot mi i se umezește !
   
  Ultima editare de un moderator: 8 Oct 2019
 14. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.793
  Locație:
  Brasov
  Daca intra pe la usi ( sau prin usi ) , se va scurge in partea de jos a usilor si vei simti umezeala sau chiar vei vedea pe pragul de plastic . Ia un PET de 2 litri si , cu usile spate inchise , arunca cate un litru cu presiune pe geam , de sus in jos . Stai 30 de secunde si dupa aia deschide usile . Daca este de la chedere sau se prelinge pe geamuri in interiorul usilor vei vedea . Fiind vorba despre locurile din spate , daca ar veni din fata ar trebui sa ai si covorul de la picioarele soferului umezit .
   
  Ultima editare de un moderator: 9 Oct 2019

Distribuie pagina asta