1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Achizitionare romster

Discuție în 'Skoda Roomster' creată de felica, 23 Oct 2012.

 1. felica 1st Gear Member

  Înscris:
  23 Oct 2012
  Mesaje:
  8
  Salut, vreau sa imi cumpar un Roomster diesel 1.4 TDi(70 cp), ati putea sa imi da.ti mai multe detalii despre acest motor ca tot am citit despre el si nu prea sunt convins de el, stiu ca e in 3 pistoane si e cam zgomotos asta nu ma deranjeaza, din cate am citit consumu e OK, daca are ceva probleme cu turbina...etc din cate stiu la acest motor de 70 cp turbina e cu bypass.
   
 2. rralex89 1st Gear Member

  Înscris:
  10 Noi 2012
  Mesaje:
  14
  alege 1.2 TSI, ofera mult peste ce poate oferi 1.4 TDI si este si mult mai fiabil. mergi pe cel de 86 hp si va fi mai mult decat suficient, daca vrei detalii contacteaza-ma pe PM
   

Distribuie pagina asta