![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Buna dimineata,
sunt noua pe forum si va scriu cu speranta ca ma puteti ajuta. Am o skoda fabia, 1,4, 16 valve, 75 cai si acum cateva zile m-am trezit ca nu mai am deloc ulei servo. Mecanicul mi-a spus ca probabil s-a stricat caseta de directie si pe acolo se scurge uleiul de servo. Am inteles ca o caseta noua este foarte scumpa, iar reconditionari se fac doar la Satu Mare si nu sunt oricum recomandate. S-a mai intalnit cineva cu o asemenea situatie ? Va multumesc ! |
|
|
||||
|
||||
|
Da,e o problema comuna la Fabii.Eu am reconditionat 2 casete pana acum.Nu se merita sa cumperi caseta noua,e foarte scumpa.Iti trimit un PM cu mai multe detalii despre locul unde le-am facut eu ca sa nu se considere publicitate.
Baiatul cu "sabia " 1.9 TDI ATD PD 74kW BUSINESS Sonorizari evenimente VN-04-Patratzel Este Nebun Un simplu user al lui CLUB SKODA dar inebunit dupa s k o d a m e a Sătul de zmeii din spatele calculatorului ,aroganti, ironici si zeflemisti !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Am o Skoda Octavia 1.9 TDI - 2008 și săptămīnal trebuie sa completez uleiul pt servodirecţie. Are cineva idee cum pot remedia ceată problemă?
|
|
|
||||
|
||||
|
pai mai intai ar trebui sa verifici daca ai scurgeri....pe unde sunt acele scurgeri. si pe urma te putem ajuta
|
|
|
|||
|
|||
|
Problema este ca nu detectez aceste scurgeri......
|
|
|
|||
|
|||
|
Ori pierde la caseta de directie ori la pompa servo.
Mergi la un service sa identifici problema ca doar nu se evapora :D |
|
|
|||
|
|||
|
Am gasit o mica pata de ulei sub caseta de directie, in dreapta. Probabil este de la simeringul de etansare. Din cate am citit pe net ar fi trei solutii de remediere:
- inlocuire caseta directie cu una noua (2500lei) sau second hand (600-800 lei); - schimb caseta defecta cu una remediata la o unitate service (1200-1600 lei); - cumpararea unui kit simeringuri originale si inlocuirea celor defecte de catre un mecanic priceput(200 kit +250 manopera). Sper sa ma ajutati voi sa aleg solutia corecta atat ca fiabilitate cat si ca pret. |
|
|
|||
|
|||
|
Am fost la service pt constatare. Au gasit pierderi de ulei la pompa servo-directie (la capacul din spate). Nu stiau daca se repara au nu. Una noua, cu montaj inclus la ei -800 lei.
|
|
|
||||
|
||||
|
acm eu nu stiu daca, chiar se repara sau nu.dar ei ar trebui sa stie ca doar sunt meseriasi nu? treaba cu "nu stiu daca se repara sau nu" ,cred eu,ti au ziso ca sa te mai usuce un pic de bani. nu stiu ce sa zic ,faci cum crezi
|
|
|
|||
|
|||
|
Cand sta pe roti nu curge nimika ..dar cand o ridic pe cric imi curge tot uleiu de la servo..eu cred ca e de la caseta de directie dar am descfacut-o si nu are nici-o fisura si nici furtunu nu e fisurat...are careva idee ce se intampla ?
![]()
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|