![]() |
|
|
||||
|
||||
|
citeste thread/ul asta mai bine si in una din pagini vei gasi raspunsul
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Toate detaliile se gasesc in topic cum a zis si dragos.
|
|||
|
|||
![]() am stikere cu club skoda pt cei interesati....... Mi-am facut pentru mine si nu au vrut sa-mi faca decat 12 buc ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
as putea si eu sa fac rost de un sticker la intalnire?
daca se poate bine daca nu...iar bine nu tin neaparat
|
||||
|
||||
|
Daaaa...si eu vreau unul.
Cristi, parca tu te ocupai; please, vezi si tu daca poate sa mai faca amicul tau cateva si mai ia la tine, poate cumpar eu doua, si poate mai sunt si altii care vor. Florin200us, first of all, ai sticker-ele tale, nu ale clubului skoda; :P Iar postul seama mai mult cu un anunt (ai mai pus si titlul "oferta"...). Last edited by ohne_zucker : 07-01-2011 at 06:30 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
Inca ma mai ocup de dragul forumului
.Momentan nu mai am facute si pretenarul meu imi face doar cate 10...
|
|||
|
|||
|
Quote:
.....spor |
|
|
||||
|
||||
|
Nu e jobul meu asta,relax
.Fac treaba asta pentru forum ca altfel nu stateam sa fac drumuri la posta pentru nimic.
|
|||
|
|||
|
Stiu era o gluma, dar am vrut sa fac o fapta buna si dau la cine vrea stikere si lumea a crezut ca vreau sa fac un business.....
![]() Last edited by Doragon : 08-01-2011 at 12:57 PM. Reason: quote inutil la postul anterior |
|
|
||||
|
||||
|
Ca sa mai dezmortim un pic activitatea acestui forum, dar si il facem ceva mai cunoscut printre posesorii de Skoda, m-am gandit sa reconcepem un sticker clubskoda.ro.
Exista ceva propuneri si modele pe aici, insa dupa cum s-a vazut incercarea a fost un "esec" sa spun asa. Poate asa va fi si acum, insa sper ca voi gasi oameni care sa imi sustina ideea si impreuna sa concepem un sticker frumos. Eu am posibilitatea sa le fac acasa, insa numai stickere pt exteriorul masinii, si numai negre, sau negru in combinatie cu alb. Ca dimensiuni , ma gandeam sa le facem cumva ca dimensiuni 25/5 cm sau mai mici. Astept cu interes ceva concepte de la voi, mai intervenim si vedem ce iese. Voi lua in calcul orice varianta si parere si voi face cate un sticker cu fiecare varianta pe care o sugerati, fac poze si le postez sa vedeti cum arata fiecare model, apoi alegem unul sau mai schimbam ceva si supunem votului variantele. Se baga cineva ??? |
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|