1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Cheie programabilă Skoda Fabia

Discuție în 'Discutii generale Skoda' creată de Cosmin Cristea, 2 Iun 2019.

  1. Cosmin Cristea 1st Gear Member

    Înscris:
    2 Iun 2019
    Mesaje:
    7
    Buna ziua, am o Skoda Fabia 2 2009 și din păcate, nu a venit cu nicio cheie cu telecomanda. A venit cu 2 chei simple, doar pentru contact. Am găsit pe Olx chei programabile cu chip ce trebuie și tăiate pentru a fi compatibile cu contactul mașinii. Întrebarea mea este, cum o programez fara sa ma duc la service sa mă coste 200 lei? Menționez că nu am cum sa mă conectez la ea cu laptopul. Mulțumesc și o zi frumoasa în continuare!
     
  2. Little Big

    Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

    Înscris:
    10 Noi 2009
    Mesaje:
    2.305
    Locație:
    Bucharest
    Nu ai cum singur.Ai nevoie de o interfata.Esti convins ca doar 200 o cheie?Ai intrebat la service?
     
    Ultima editare: 12 Iun 2019
    Ingolstadt85 apreciază asta.
  3. Cosmin Cristea 1st Gear Member

    Înscris:
    2 Iun 2019
    Mesaje:
    7
    Nu la reprezentată, la un magazin care se ocupa cu așa ceva. La reprezentanta sunt sigur că e peste 500 lei. Știți cumva cum pot afla codul imobilizatorului ?
     
  4. Ingolstadt85

    Ingolstadt85 Silver Member

    Înscris:
    27 Noi 2012
    Mesaje:
    346
    Locație:
    Bucuresti
    Nu ai cum sa aflii codul pin fara interfete si scule adecvate si fara cunostinte in domeniu. Chiar daca ai sti acel cod pin, fara sa te pricepi sa programezi , risti sa strici masina. Daca ti se pare prea mult 200 de lei manopera de programare a unei chei poate ca ar trebui sa iei in considerare ideea de a renunta la masina. Fara suparare !
     
  5. Cosmin Cristea 1st Gear Member

    Înscris:
    2 Iun 2019
    Mesaje:
    7
    Mi se pare foarte mult având în vedere că pot rezolva exact aceeași problema cu maxim 100 de lei cu tot cu montaj cu un modul de închidere centralizată. Mi se pare o treabă prea ușoară pentru 200 lei, îmi pare rău.
     
  6. Ingolstadt85

    Ingolstadt85 Silver Member

    Înscris:
    27 Noi 2012
    Mesaje:
    346
    Locație:
    Bucuresti
    Majoritatea vreti manopere de pomana, eventual, daca se poate sa va dam noi, prestatorii de servicii bani voua clientilor pentru onoarea de a apela la noi. Nici nu ai idee cat costa sculele pentru a face astfel de operatiuni si ce cunostinte implica, timpul si banii alocati pentru a le capata. Sunt convins ca daca ai sti lucrurile astea nu ai mai gandi in asa fel, jignind efectiv pe cei in domeniu, subestimandu-le munca , eforturile si cunostintele. Daca e asa simplu, fa-ti singur manopera ! Daca nu stii \ nu poti, platesti. E simplu ! Si platesti cat iti cere omul care isi evalueaza munca, nu cat crezi tu ca ar face. Sau monteaza-ti cu 100 de lei chinezarie de modul after market care tine de joi pana mai apoi, si apoi intra pe forum si plange-te cat de proasta este masina pe care o detii cum fac multi altii ...
     
    averescuradu apreciază asta.

Distribuie pagina asta

  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare