1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Exista asa ceva?

Discuție în 'Discutii generale Skoda' creată de MihaiJMB, 9 Dec 2018.

  1. MihaiJMB 1st Gear Member

    Înscris:
    13 Ian 2018
    Mesaje:
    17
    Locație:
    Bucuresti
    Salutare tuturor. Vreau sa imi achizitionez, daca exista, un fel de gadget care sa mi-l las in masina, iar in cazul mutarii sau miscarii sau a furtului, etc. , sa fiu anuntat pe telefon... sa ma notifice ca, masina a fost furata mai pe romaneste. Exista asa ceva? Nu de alta, dar imi vine masina din fabrica si vreau sa plec pe la bulgari vara care vine si nu stiu de ce, dar m-as simti mai in siguranta cu acel gadget :D

    multumesc ! Apropo, doresc sa imi achizitionez si un Dash Cam.. recomandati una buna la un pret de pana in 600 lei? Daca este sa contina acea camera, acel lucru spus de mai devreme cu furtul, pana in 1000 lei daca stiti :D

    multumesc !
     
  2. Little Big

    Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

    Înscris:
    10 Noi 2009
    Mesaje:
    2.310
    Locație:
    Bucharest
  3. MihaiJMB 1st Gear Member

    Înscris:
    13 Ian 2018
    Mesaje:
    17
    Locație:
    Bucuresti
    hmm... la ala trebuie sa platesti abonament..
     
  4. Little Big

    Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

    Înscris:
    10 Noi 2009
    Mesaje:
    2.310
    Locație:
    Bucharest
    Pai "ceva" trebuie sa.ti spuna ca masina nu mai este in acelasi loc..Eu nu stiu alt "obiect"..Te cramponezi la 10 euro cand masina face 25.000 si stii ca o ai in siguranta!?Bine,bulgarii sunt experti in masini furate asadar orice ai pune tot degeaba..
     
  5. Universalis

    Universalis Silver Member

    Înscris:
    21 Oct 2016
    Mesaje:
    357
  6. efa982

    efa982 Silver Member

    Înscris:
    18 Mar 2010
    Mesaje:
    401
    Locație:
    bucharest
    Cel mai simplu ar fi sa schimbi zona de concediu, adica nu BG...
     
  7. ugabrielu 4th Gear Member

    Înscris:
    2 Apr 2017
    Mesaje:
    117
    Garmin Dash cam 45 am gasit la oferta de sarbatori 550 RON, astept sa soseasca zilele astea. Am sapat pe net inainte sa o comand, e beton camera, are dispozitiv de prindere magnetic, averizare depasire linie demarcatie, avertizare coliziune, de plecare de la semafor, avertizare radare, mod parcare, sensor G detectare automata incident, Wi Fi, filmare full HD, GPS incorporat, etc. Versiunea 55 are si comanda vocala si e mai scumpa. Cred ca ceva mai bun la acest pret e greu de gasit.
     
  8. mihai05

    mihai05 3rd Gear Member

    Înscris:
    22 Aug 2012
    Mesaje:
    87
    Vezi pe sos. Colentina lînga capătul liniei tramvai nr 21 e un centru de alarme și are ceva cu peiger. care în toate cazurile enumerate de tine sunt cuprinse plus ceva parcă cu perimetru. În caz că se intimpla ceva la mașină te anunță peigeru.Eu am asa ceva pe Renault și e foarte eficace, țineam mașina în fata blocului. Acum le am în garaj acasă
     

Distribuie pagina asta

  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare