1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Blestemul plasticului lucios

Discuție în 'Interior' creată de andrei2112, 10 Sep 2018.

  1. andrei2112 1st Gear Member

    Înscris:
    5 Oct 2014
    Mesaje:
    3
    salutare , am o skoda superb ultimul model si ma umple de nervi consola centrala din plastic lucios, se pare ca a dat boala in toti producatorii auto cu acest plastic care se umple de praf si zgarieturi doar cand te uiti la el, daca nu as fi avut alta skoda inainte si nu as fi fost multumit de brand cred ca nici nu as fi luat-o pe aceasta fix din cauza acestui plastic. Ceva sugestii cum as putea sa scap de el? Nu cred ca o colantare perfect estetica ar fi posibila din cauza formei geometrice a consolei , poate schimbare cu totul ?
     

Distribuie pagina asta

  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare