1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Probleme la caroserie; chedere usi

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de dancezar, 28 Noi 2013.

  1. dancezar 1st Gear Member

    Înscris:
    28 Noi 2013
    Mesaje:
    1
    Am o skoda octavia combi an fabricatie iulie 2012 si de ceva vreme la cea mai mica ploaie cand deschid oricare din cele 4 usi laterale gasesc pe praguri (la interior) apa baltind? Nu cred ca este normal asa ceva. Nu cumva ar trebui schimbate chederele la toate cele 4 usi??? Astept un raspuns de la ceilalti posesori de octavia. Multumesc
     
  2. speed 1st Gear Member

    Înscris:
    2 Mai 2013
    Mesaje:
    19
    Locație:
    Deva
    Cam repede sa schimbi chederele.Prima data vezi daca usile nu joaca in balamale.Deschide usa si misca de ea sus-jos sa vezi daca nu cumva sunt slabite balamalele.Este posibil de la drumurile noastre si asa ceva. Sau mai este posibil sa fi stat masina mult in soare si sa se coaca cauciucul si atunci intr-adevar ploua.Verifica si ne mai scriem apoi.Oricum este ciudat ca apare acest simptom la toate usile (este ca si cand ar fi avut usile schimbate toate-daca iti spune ceva vechea dacie care atunci cand schimbai o usa fluiera dupa tine tot timpul si ploua fara incetare in masina)
     
    Ultima editare de un moderator: 2 Dec 2013

Distribuie pagina asta

  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare