1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Probleme Skoda Octavia 1

Discuție în 'Skoda Octavia' creată de bo0gHy, 23 Apr 2024.

  1. bo0gHy 1st Gear Member

    Înscris:
    1 Feb 2023
    Mesaje:
    5
    Va salut! Fac aceasta postare in speranta ca pana voi reusi sa ajung la service sa stiu ce ma asteapta. Problema consta in felul urmator: Detin o Skoda Octavia 1 Tour 1.9 tdi axr si in aceasta dimineata m am impotmolit cu ea in noroi, s a intamplat necazul si nu am fortat o prea mult sa o scot pentru ca am vazut ca nu sunt sanse si am sunat un prieten sa vina sa ma traga. Dupa mult timp de chinuiala si asa mai departe am reusit sa ies din zona de noroi si sa ajung la asfalt. De aici incepe problema mea, masina pana la 60km/h are un usor tremurat (ce pana acum nu-l avea) insa dupa 60 parca s-ar dezmembra, volanul tremura si nu il pot tine cu ambele maini la cat de urat face stanga-dreapta, iar in ea se simte de parca as fi pe pana. La un moment dat in incercarea de a iesi din zona noroioasa, am legat troliul de bascula ca sa pot fi tras (nu aveam cuiul la mine), eu ma gandesc ca ar putea fi caseta de directie pentru ca in momentul cand m a legat de bascula am tinut o fortat virata ca sa pot sa ies de acolo. Voi ce parere aveti?
     
  2. j.tibi

    j.tibi Silver Member

    Înscris:
    24 Sep 2019
    Mesaje:
    432
    Locație:
    Miercurea Ciuc
    Salut,
    În situația descrisă de tine sunt multe componente care pot ceda sau se pot îndoi, este greu de apreciat numai din auzite. Totuși, nu cred că ar fi caseta de direcție. Mașina trebuie văzută de un mecanic. Baftă!
     
    Little Big apreciază asta.
  3. bo0gHy 1st Gear Member

    Înscris:
    1 Feb 2023
    Mesaje:
    5
    Multumesc pentru răspuns, am reusit sa ajung la mecanic. Am scapat destul de ieftin doar cu basculele si pivotii. Se poate inchide topicul.
     

Distribuie pagina asta

  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare